Svømning

Download

Nedenfor kan I finde billedder og tekster, som I kan anvende til promovering af jeres Open Water Week arrangement.

Facebook

I bør altid lave en offentlig Facebook begivenhed for hvert enkelt åbent hus-arrangement I afholder i Facebookgruppen. Begivenheder opnår markant bedre synlighed fremfor opslag. Få medlemmer af klubben/gruppen til at dele begivenheden på egne sider, så kommer I forholdsvis bredt ud. Gør gerne 'Bevæg dig for livet - Svømning' til medorganisator, så gør vi reklame for jeres begivenhed via vores kanaler. Se mere i vejledningen nedenfor.

Gør medlemmer opmærksomme på Open Water Week og giv dem muligheden for at invitere en ven med. Find evt. andre lokale grupper fx ”På kryds og tværs i Uhrhøj” eller ”Det sker i Vejle” og gør også dem til medorganisator, så slås jeres begivenhed også op i den gruppe.

Nedenfor finder I tekstforslag og billeder. Husk at linke ind til jeres event på Vorespuls.dk som indeholder holdbeskrivelse, tid og sted.

Lokale medier

Fortæl jeres lokale presse om Open Water Week og jeres event. Gør brug af presseskabelonen nedenfor og få fin omtale i jeres lokale avis. De kan måske også være interesseret i at komme og besøge jer på eventdagen for at følge op på første artikel. OBS! Husk at tilpasse teksten.

 

Billeder til Facebook opslag 1200x1200

Billeder til Facebook begivenheder 1920x1080

Tekster til klubber

Tekster til selvorganiserede fællesskaber / Facebook-grupper