Svømning

I gang med åbent vand

Få hjælp til at komme i gang med åbent vand-svømning i din klub!

Vi ved at et stigende antal voksne motionister gerne vil dyrke idræt i naturen, og vi ved at flere og flere voksne gerne vil lære at svømme crawl. Åbent vand svømning er en oplagt mulighed til at ramme netop denne målgruppe.

Udover at åbent vand-svømning opfylder brugernes ønsker til brug af natur og fokus på crawl, møder åbent vand-svømning flere klubbers udfordring med haltider og plads i svømmehallen. Rammerne i det fri er HELT åbne og sætter (næsten) ingen begrænsninger.

For at hjælpe din forening godt på vej, har vi udarbejdet en start-pakke til at komme i gang med åbent vand-svømning. Pakken består af en guide til, hvordan I kommer i gang med åbent vand-svømning, samt at vi tilbyder hjælp til flere af de udfordringer, vi ved, I som klub kan støde på i forhold til at tilbyde svømning i åbent vand.

Hvad tilbyder vi?

I Bevæg dig for livet svømning, tilbyder vi således følgende muligheder:

  • Drejebog til, hvordan I kommer i gang med åbent vand-svømning
  • Træningspakke med forslag til indhold af de første 5 træningsgange
  • Hjælp til at oprette træninger online fx på Facebook
  • Hjælp til at finde en instruktør (til de første 5 træningsgange)
  • Hjælp til kommunikation omkring åbent vand-træningerne
  • Mulighed for at skaffe våddragter (med visse Covid-19 restriktioner)
  • Mulighed for at låne havtasker til deltagerne (forsinket grundet Covid-19)
  • Synlige badehætter til alle deltagere

Ovenstående muligheder koster ikke klubben noget. I skal dog sende os en anmode om at komme i gang med åbent vand-svømning (se nedenfor).

Hvad skal I gøre?

Udfyld anmodning om at komme i gang med åbent vand-svømning med relevante oplysninger på dig og din klub, og hvad I ønsker af hjælp til for at komme i gang. I finder anmodningen her.

Som eneste krav for at modtage hjælp til opstart af åbent vand svømning i klubben, kræver vi, at de 5 første træningsgange er gratis for deltagerne at deltage i, og at alle kan tilmelde sig til træningerne – også dem som (endnu) ikke er medlem af klubben.

Når jeres anmodning er modtaget, vil I inden for kort tid blive kontaktet af en konsulent.