Svømning

Flere voksne i vand

Alle voksne skal have mulighed for at motionere i vand. Derfor er Dansk Svømmeunion og DGI gået sammen om Bevæg dig for livet - Svømning, der skal skabe udvikling og medlemstilvækst i de lokale svømmeklubber.

Bevæg dig for livet - Svømning kan hjælpe din svømmeklub med at sætte fart på udviklingen, igangsætte nye aktiviteter og tiltrække nye medlemmer. Vi sikrer, at din svømmeklub har spændende træningstilbud på programmet, og at klubbens instruktører er veluddannede og klædt på til at skabe resultater.

Hvad kan vi gøre sammen med din svømmeklub?

Bevæg dig for livet - Svømning tilbyder:

  • attraktive træningskoncepter lige til at implementere
  • uddannelse af klubbens trænere
  • spændende landsdækkende events
  • sparring og rådgivning om foreningsudvikling
  • foreningsudviklingsforløb med fokus på mål, handleplaner og strategi
  • at igangsætte og forankre nye træningstilbud
  • at understøtte jer med at tiltrække nye målgrupper og medlemstyper
  • hjælp til lokal markedsføring

Vandaktiviteter for voksne

Træning i vand har en utrolig bred appel, og rummer et enormt potentiale. Uanset om der er tale om begyndersvømning, motionssvømning eller vandgymnastik, kan din forening arbejde målrettet med at tiltrække og fastholde voksne medlemmer. For hver voksen I rekruterer, får I et stærkt nyt medlem.

> MERE OM VANDAKTIVITETER FOR VOKSNE

YouTurn livsstilsforløb

You Turn er et livsstilsforløb med fokus på sund livsstil, kost og motion med det formål at skabe en varig livsstilsændring for voksne. YouTurn er et stærkt tilbud til en målgruppe, der er svær at nå med traditionelle hold. 

> MERE OM YOU TURN

SWIM WEEK - Åbent hus i jeres klub

Swim Week og Open Water Week er et landsdækkende kom-og-prøv-arrangement.

> MERE OM SWIM WEEK

> MERE OM OPEN WATER WEEK

 

Åbent vand

Åbent vand-svømning giver jeres klub en mulighed for at tilbyde aktivitet for medlemmerne  - også i sommermånederne. Især for voksne medlemmer kan det have stor betydning. I kan vælge at tilbyde fast holdtræning én eller flere gange om ugen eller planlægge korte, intensive forløb.

> MERE OM ÅBENT VAND I KLUBBEN

Crawlhold & Crawlfit koncept

Mange voksne tiltrækkes af ideen om at lære at svømme crawl. Vi hjælper jer med at give jeres voksne medlemmer flere forskellige måder at lære crawl. Fleksibilitet og valgmuligheder giver jeres klub en mulighed for at nå så mange som muligt.

> MERE OM CRAWL & CRAWLFIT