Svømning

De gode historier

Vendsyssel rundt - i badebukser

En svømmer, en nørrejysk ø, 50 par badebukser og ca 530 km langs kysten. Det er i korte træk opskriften på Johnni Olesens sommer. Han svømmer nemlig rundt om Vendsyssel til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro.

Fællesskab i åbent vand

I Nøddebo hopper en flok gutter i Esrum Sø. Det har de gjort gennem et par år. Det er et særligt fællesskab med hygge og sammenhold, og de har sågar hjulpet en af deltagerne med at lære at svømme crawl.

Hvor langt kan du svømme på en sommer?

Deltag i Danmark Svømmer og find ud af det!

Åbent vand-svømning i Covid-19 rammer

Fremover kan udendørsidræt uden kropskontakt godt afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort på coronasmitte.dk - Danmarks Idrætsforbund og DGI har tilpasset anbefalingerne til idrætsforeningerne.

Til vandgymnastik med far

Jens-Knud Bomholt er 88 år gammel. Han er ikke så let til bens, som han var engang, men han kommer stadig selv rundt, for kørekortet har han endnu. Og så går han til vandgymnastik med sin datter hver torsdag. Det gælder nemlig om at holde kroppen frisk.

Svømning med diabetes? Selvfølgelig kan man det!

Charlotte Lund Rasmussen er åbent vand svømmer. Hun er også diabetiker, og netop kombinationen af svømning og diabetes har vist sig ikke at være det problem hun frygtede.