Svømning

Få flere aktive voksne med Crawlfit

Med Crawlfit kan I være med til at imødekomme en stigende efterspørgsel fra voksne motionister, der ønsker at lære at svømme crawl. Ny ansøgningsrunde til en tavle til din svømmehal er netop åbnet. Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger!

Færdige træningsforløb for voksne

Crawlfit er en række crawl træningsforløb, der består af 12 programmer. Du kan træne frem mod at kunne svømme 200 meter, 1000 meter eller 2000 meter sammenhængende crawl.

CrawlFit træningsprogrammerne med tilhørende instruktionsvideoer findes online på www.crawlfit.dk. Ligeledes er der i 55 svømmehaller i Danmark opstillet Crawlfittavler med fysiske programmer trykt på vandfaste plader lige til at tage med til bassinkanten.

Kunne din klub/svømmehal tænke sig at prøve kræfter med Crawlfit med eller uden en crawlfit tavle, så tag kontakt, så finder vi ud af, hvordan Crawlfit kan aktiveres i jeres klub/hal.

I kan i øvrigt hente PR materialer her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/svoemning/for-klubber/vaerktoejskasse/crawlfit-pr-materiale 

Med Crawlfit ønsker vi at styrke danskernes svømmefærdigheder og inspirere og vejlede klubberne til, hvordan I kan lære voksne at svømme crawl. Og så vil vi også gerne give flere danskere lyst til at svømme i den lokale svømmeklub.

Hvordan kan Bevæg dig for livet - svømning hjælpe jer igang

  • Konsulentbistand i arbejdet med målgruppen af voksne motionister
  • Hjælp til markedsføring (markedsføringskit, videomateriale, konsulentbistand)