Svømning

Swim Week: Åbent hus i jeres klub

Swim Week er et ugelangt åbent hus-arrangement, hvor svømmeklubber over hele landet inviterer interesserede til at komme og prøve forskellige svømme- og vandaktiviteter. Deltagerne bliver klogere på svømmeklubbens tilbud, hold- og træningsmuligheder og finder ud af, om motion i vand er noget for dem.

Swim Week finder sted i uge 41, 2023 - og er en del af Danmarks Motionsuge.

Mange klubber haft stor succes med at åbne dørene til svømmehallerne under Swim Week med det formål at skaffe flere deltagere på deres voksne motionshold. Skal jeres klub ikke ære med næste gang?.

Næste Open Water Week finder sted i uge 24, 2024.

Hvem kan være med?

Åbent hus-events er for svømmeklubber, vinterbaderforeninger og andre der er interesserede i at arbejde målrettet med at tiltrække og hverve nye medlemmer til vandet. Selve arrangementet henvender sig til en bred vifte af deltagere i den voksne målgruppe og på alle niveauer, der er interesserede i at vide mere om svømning, Aqua Fitness, motion i vand, vinterbadning og den lokale svømmeklubs tilbud.

 

Hvorfor er Swim Week og Open Water Week en god idé?

Åbent hus-events er en god idé, fordi arrangementerne giver interesserede, som ikke er vant til at komme i svømmehallen, en uforpligtende mulighed for at prøve kræfter med din svømmeklubs mange træningstilbud og -aktiviteter. Arrangementerne skaber dermed grobund for kontakt med nye målgrupper og ikke mindst mulighed for medlemstilvækst.