Svømning

Swim Week - Åbent hus i jeres klub

Swim Week er et ugelangt åbent hus-arrangement, hvor svømmeklubber over hele landet inviterer interesserede til at komme og prøve forskellige svømme- og vandaktiviteter. Deltagerne bliver klogere på svømmeklubbens tilbud, hold- og træningsmuligheder og finder ud af, om motion i vand er noget for dem. Swim Week afholdes hvert år i uge 3 og uge 39.

Hvem kan være med?

Åbent hus-events er for svømmeklubber, der er interesserede i at arbejde målrettet med at tiltrække og hverve nye medlemmer. Selve arrangementet henvender sig til en bred vifte af deltagere i den voksne målgruppe og på alle niveauer, der er interesserede i at vide mere om svømning, Aqua Fitness, motion i vand og den lokale svømmeklubs træningstilbud.

Hvorfor er Swim Week og Open Water Week en god idé?

Åbent hus-events er en god idé, fordi arrangementerne giver interesserede, som ikke er vant til at komme i svømmehallen, en uforpligtende mulighed for at prøve kræfter med din svømmeklubs mange træningstilbud og -aktiviteter. Arrangementerne skaber dermed grobund for kontakt med nye målgrupper og ikke mindst mulighed for medlemstilvækst.