Svømning

Swim Week: Åbent hus i jeres klub

Swim Week er et ugelangt åbent hus-arrangement, hvor svømmeklubber over hele landet inviterer interesserede til at komme og prøve forskellige svømme- og vandaktiviteter. Deltagerne bliver klogere på svømmeklubbens tilbud, hold- og træningsmuligheder og finder ud af, om motion i vand er noget for dem.

Swim Week finder sted i uge 04, 2024.

Mange klubber haft stor succes med at åbne dørene til svømmehallerne under Swim Week med det formål at skaffe flere deltagere på deres voksne motionshold. Skal jeres klub ikke ære med næste gang?.

 

Hvem kan være med?

Åbent hus-events er for svømmeklubber, vinterbaderforeninger og andre der er interesserede i at arbejde målrettet med at tiltrække og hverve nye medlemmer til vandet. Selve arrangementet henvender sig til en bred vifte af deltagere i den voksne målgruppe og på alle niveauer, der er interesserede i at vide mere om svømning, Aqua Fitness, motion i vand, vinterbadning og den lokale svømmeklubs tilbud.

 

Hvorfor er Swim Week en god idé?

Åbent hus-events er en god idé, fordi arrangementerne giver interesserede, som ikke er vant til at komme i svømmehallen, en uforpligtende mulighed for at prøve kræfter med din svømmeklubs mange træningstilbud og -aktiviteter. Arrangementerne skaber dermed grobund for kontakt med nye målgrupper og ikke mindst mulighed for medlemstilvækst.  

 

Særligt fokus på vandtilvænning for voksne

Man kan sagtens lære at være tryg ved vand, selvom man er voksen. Det sætter vi et særligt fokus på i den kommende Swim Week.

I ugerne op til Swim Week kører SvømDanmark og DGI en videokampagne på de sociale medier, der skal inspirere til at søge hjælp i ens lokale svømmeklub, hvis man er voksen og utryg ved vand.
Kampagnen består af fire videoer, der deles på de sociale medier. Videoerne går tæt på fire voksne, der af forskellige årsager er utrygge ved vand – se en af videoerne herunder.

For at være en del af kampagnen, skal I oprette et åbent hus-arrangement for et vandtilvænningshold for voksne til Swim Week i uge 4.

Udover de sædvanlige Swim Week-materialer vil I også få tilsendt materialer, der specifikt henvender sig til vandtilvænningshold for voksne. Samtidigt bliver kampagnen målrettet geografisk de områder i landet, hvor man kan tilmelde sig et vandtilvænningshold for voksne.

Spørgsmål til kampagnen kan rettes til Sofie Thomsen fra DGI på sofie.thomsen@dgi.dk

Bliv tryg ved vand som voksen | Lillians historie

Bliv tryg ved vand som voksen | Lillians historie