Kommuner

Voksne og familier

I DGI og Danmarks Idrætsforbund (DIF) har vi en ambition om, at idrætsforeningerne skal have tilbud for alle danskere. Derfor har vi arbejdet for at skabe tilbud til de målgrupper, der var mindre aktive i foreningerne end resten af befolkningen. Det gælder særligt den voksne målgruppe.

Den voksne målgruppe er den primære målgruppe i Bevæg dig for livet. Selvom der er gode intentioner, er idrætten i denne aldersgruppe i skarp konkurrence med arbejde, familieliv, hobbyer og sociale relationer.

For at imødegå udfordringen har vi skabt fleksible motionsfællesskaber for de voksne, der har brug for et pusterum fra familielivet. Og med et stigende antal tilbud om familieidræt giver vi muligheden for at kombinere familietid og idrætsliv, så man kan dele glæden ved idræt på tværs af generationer.

Her på siden har vi samlet gode råd til foreninger, der mangler inspiration til arbejdet med voksne motionister og familieidræt. Der er også lavet en liste med konkrete tilbud til målgruppen, der kan synliggøre de mange muligheder i jeres kommune for jeres indbyggere.

 

FÅ HJÆLP TIL OPSTART AF AKTIVITETER FOR VOKSNE

Her finder du inspiration til aktiviteter for voksne. Om det er holdtræning, individuel træning, boldspil eller motion i naturen, så kan du finde inspiration her. Se de forskellige former for voksen træning

>LÆS MERE OM HOLDTRÆNING 
>LÆS MERE OM INDIVIDUEL TRÆNING
>LÆS MERE OM BOLDSPIL
>LÆS MERE OM MOTION I NATUREN

FAMILIE TRÆNING OG AKTIVITETER

Her kan du finde inspiration til træning, hvor både barn og forældre kan træne og være fysisk aktive sammen.

>LÆS MERE OM FAMILIE TENNIS
>LÆS MERE OM FAMILIE BADMINTON