Motion i naturen

Elsker du at bruge naturen som ramme til aktivitet og bevægelse? Her er nogle bud på aktiviteter, du kan kaste dig over.

TAG EN TUR I KANO

Det er sjovt at padle i kano. Forude venter masser af frisk luft, motion og gode oplevelser i naturen. 

> FÅ GODE RÅD TIL TUREN, OG FIND KANOUDLEJNING

BESTIG ET BJERG

Der er mange flotte steder at gå en tur i Danmark, men hvorfor ikke også bestige et at vores danske bjerge? På bestigbjerge.dk finder du anvisninger til mange danske højdepunkter.

> FIND ET BJERG HER

TAG PÅ CYKELTUR

På cykel kommer man hurtigt længere omkring end til fods, og der er uanede muligheder for både actionprægede og mere rolige, familievenlige oplevelser på den tohjulede i naturen.

> FRILUFTSRÅDET GUIDER DIG TIL DE BEDSTE TURE PÅ CYKEL OG MTB

SJOV MOTION I DET FRI

'Find vej i Danmark' er en forenklet udgave af orienteringsløb - en slags skattejagt, der bringer dig gennem skoven, parken eller byen på jagt efter poster. Prøv det med familien og få en anderledes gåtur sammen.

> FIND VEJ I DANMARK

TAG PÅ VANDRETUR

På vandreture i naturen kommer du vidt omkring i naturens fjerne kroge, og du vil opleve landskaber, som ikke er tilgængelig på anden vis. Her finder du guides til landets bedste vandreruter, som byder på alt fra snoede markveje, kuperet terræn, historie og kystnær natur.

> FRILUFTSRÅDET GUIDER DIG TIL DE BEDSTE VANDRERUTER

FIND DIT FRILUFTSLIV

Gå på opdagelse i friluftsforeningernes danmarkskort og find ud af, hvilke muligheder der findes for at dyrke friluftsliv i fællesskab med andre tæt på der, hvor du bor.

> FIND DIT FRILUFTSLIV HER

FIND EN KLØVERSTI

Opdag nye dele af dit eget lokalområde - eller tag på oplevelse et nyt sted. Friluftsrådet har skabt Kløverstier over hele Danmark, hvor du både kan gå, løbe og cykle en tur på fire forskellige distancer. Så der findes en god tur til alle.

> FIND KLØVERSTIERNE HER

TRÆNING I DET FRI

Er du vild med at komme udenfor, når du skal træne? På vorespuls.dk får du en lang række idéer til motion i naturen: Løb, cykling, cross-fit, gåture og meget andet.

> GÅ PÅ OPDAGELSE PÅ VORESPULS.DK

 

 

UD PÅ EN LØBETUR

Kan du godt lide at løbe - eller vil du gerne i gang med det? Så har vi en række tips og gode idéer til dig. Find nye ruter, eller få tips til din træning her.

> FÅ INSPIRATION TIL DIN LØBETRÆNING

MOUNTAINBIKE

Mountainbike er perfekt til dig, der gerne vil på opdagelse i skoven og gerne vil være sund. På MTB kan du træne din teknik og styrke din udholdenhed gennem det varierede terræn. Cykling er perfekt, hvis du lider af mindre skavanker og har brug for at skåne dele af kroppen. Men pas på – det er vanedannende!

> LÆS MERE OM MOUNTAINBIKE

LANDEVEJSCYKLING

Hop på cyklen, og tag en god tur på landevejen alene - eller med en makker. Har du brug for tips til din træning - eller vil du gerne køre løb, så kan vi hjælpe dig.

> LÆS MERE OM LANDEVEJSCYKLING

TAG EN RASK GÅTUR

Kom ud og få frisk luft - eller pulsen op på en god gåtur. Her får du en række idéer til din gåtur - hvad enten du gerne vil gå alene eller sammen med andre.

> FIND INSPIRATION TIL DIN GÅTUR

GÅ DIG I BALANCE

Det kan godt være, at det føles som det mest naturlige i verden, men hvis du fokuserer på din gå-teknik, kan du få meget mere ud af din gåtur både fysisk og mentalt.

> FÅ INSPIRATION OG RÅD TIL EN BEDRE GANG

FIND EN HJERTESTI

En hjertesti er en afmærket rute, hvor der er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. Stierne kan anvendes af alle - hele døgnet. Mange af hjerteforeningen lokalforeninger arrangerer faste ugentlige begivenheder på hjertestierne.

> FIND EN HJERTESTI NÆR DIG