Tennis

Om Familietennis

Skab et socialt og sjovt tilbud til travle børnefamilier og stå stærkere i konkurrencen om idrætsudøverne med Familietennis - et attraktivt tilbud til familier.

Familietennis er tennis for familier med børn fra 3-9 år. Med Familietennis kan I tiltrække nye medlemmer til tennisklubben - og styrke det sociale sammenhold blandt forældre.

Sats på familier... og få flere frivillige

Forældre i børnefamilier er i højere grad end andre villige til at gøre en ekstra indsats fx. for det sociale. Derfor kan de nye forældre også være potentielle nye frivillige.

Familietennis - fem gode grunde

  1. Gør klubben attraktiv for børnefamilier
  2. Få ny medlemmer og skab en økonomisk gevinst 
  3. Skab kontakt til potentielle frivillige blandt engagerede forældre 
  4. Udvikle tennisklubbens sociale liv
  5. Udnyt jeres faciliteter mere effektivt

Måske har I kun få baner til rådighed, men det gør ikke spor. Til Familietennis kan man træne mange på banerne på samme tid. Har I indendørs tennisbaner eller en idrætshal, kan I tilbyde Familietennis hele året rundt.

Baseret på erfaringer!

Familietennis er blevet til på baggrund af praktiske erfaringer i danske tennisklubber samt en undersøgelse foretaget af specialestuderende på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

Læs mere om hvad det kræver af jeres klub at tilbyde FamilietennisSe prisen på et forløb. Eller tag fat i os, så hjælper vi dig og klubben videre!  

Måske er du også interesseret i