Tennis

Om Familietennis

Skab et socialt og sjovt tilbud til børnefamilier og stå stærkere i konkurrencen om idrætsudøverne med Familietennis - et tilbud til HELE familier.

Familietennis er tennis for familier med børn fra 3-9 år. Med Familietennis kan I tiltrække nye medlemmer til tennisklubben - og styrke det sociale sammenhold blandt forældre.

Sats på familier ... og få flere frivillige

Børnefamilier er i højere grad end andre villige til at gøre en ekstra indsats for det sociale. Derfor har forældre et stort potentiale som frivillige i klubben.

Fem gode grunde til at tilbyde Familietennis

  1. Gør klubben attraktiv for børnefamilier.
  2. Få nye medlemmer og skab en økonomisk gevinst. 
  3. Skab kontakt til potentielle frivillige blandt engagerede forældre. 
  4. Udvikl klubbens sociale liv.
  5. Udnyt jeres faciliteter mere effektivt.

Måske har I kun få baner til rådighed, men det gør ikke spor. Til Familietennis kan man træne mange på banerne på samme tid. Har I indendørs tennisbaner eller en idrætshal, kan I tilbyde Familietennis hele året rundt.

Baseret på erfaringer!

Familietennis er blevet til på baggrund af praktiske erfaringer i danske tennisklubber samt en undersøgelse foretaget af specialestuderende på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

Læs mere om hvad det kræver af jeres klub at tilbyde FamilietennisSe prisen på et forløb. Eller tag fat i os, så hjælper vi dig og klubben videre!  

Måske er du også interesseret i