Boldspil

Her får du en liste med nogle af vores forslag til træning, der involverer en bold.

SKUMTENNIS

Skumtennis er en let og legende indgang til tennisspillet for alle aldre. Det er nye venner, høj puls, skæg og boldballade i vinterhalvåret.

> SE HVOR DU KAN SPILLE 

 

MOTIONSFODBOLD FOR MÆND

Motionsfodbold for mænd er et tilbud til voksne mænd, der elsker spillet på grønsværen, men som ikke ønsker at være bundet af et turneringsprogram. Der er fokus på styrketræning og fodboldøvelser og legen med bolden.

> LÆS MERE OM MOTIONSFODBOLD, OG FIND KLUB

FODBOLD FITNESS

Fodbold Fitness er for dig, der gerne vil i form på en sjov og social måde. Træningen er for alle uanset niveau - også dem, der aldrig har spillet fodbold før. Fodbold Fitness kombinerer Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet.

> LÆS MERE OM FODBOLD FITNESS OG FIND KLUB

FLOORBALL: TRÆNING MED TEMPO 

Motionsfloorball er et tempofyldt spil, som egner sig både til mænd og kvinder i alle aldre. Floorballe kan også spilles udendørs, så find en klub nær dig - eller få nyheder, tips og baggrundsinformation her.

> FIND EN KLUB MED FLOORBALL NÆR DIG
> LÆS MERE OM MOTIONSFLOORBALL

HÅNDBOLD

Også håndbold, der ellers klassisk foregår i hallen, kan rykkes udenfor på beach handball baner, græs eller hvad der ellers er til rådighed nær klubben. Så find en klub nær dig - måske har de også et udendørs alternativ.

> FIND EN HÅNDBOLDKLUB

BADMINTON FOR VOKSNE

VoksenFjer og FleksiFjer er fleksibel badmintontræning for voksne, som gerne vil have sjov, god og fleksibel træning. Du behøver ikke møde op med en makker - og der er ikke turneringer i weekenden.

> LÆS MERE OM VOKSENBADMINTON, OG SE HVOR DU KAN SPILLE

ER PETANQUE NOGET FOR DIG?

Petanque er en sport for alle og spilles på tværs af køn og alder. Så mangler du en sport, du kan dyrke med din familie eller venner, så tag dem med ned i jeres lokale petanqueklub og bliv en del af fællesskabet. Petanque kan læres på 10 min., men det tager et helt liv at mestre.

> MERE OM PETANQUE

VOLLEYBALL

Leder du efter en social og sjov sport som også er god motion? Volleyball og beachvolley kan du både spille med venner og familie. Du kan spille volleyball uanset din alder, dine evner eller dit kondital. Der findes både indendørs volleyball, beachvolley, bedstevolley, siddevolley mm.

> FIND EN KLUB MED VOLLEYBALL NÆR DIG