Holdtræning

Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre!

Holdtræning er godt af mange årsager. En helt afgørende grund er, at vi i højere grad har tendens til at holde ved, når vi træner med andre. Her har du nogle af vores bud på holdtræning, som du kan prøve kræfter med - eventuelt sammen med en ven.

FITNESS I FORENING

Fitness er meget mere end tunge løft og træning i maskiner. Fitness er i høj grad holdtræning inden for flere forskellige genrer - og i øjeblikket rykker mange foreningerne træningen ud under åben himmel. Find en forening med fitness nær dig, og se, hvilke hold du kan komme på.

> FIND EN FORENING MED FITNESS NÆR DIG

TRÆNINGSPROGRAMMER TIL HELE KROPPEN

Om du er nybegynder, motionist eller erfaren fitnessudøver, kan du finde et træningsprogram her, der passer dit behov. Programmerne er helkropsprogrammer.

> TRÆNINGSPROGRAMMER DU KAN BRUGE I FITNESSCENTERET

BADMINTON FOR VOKSNE

VoksenFjer og FleksiFjer er fleksibel badmintontræning for voksne, som gerne vil have sjov, god og fleksibel træning. Du behøver ikke møde op med en makker.

> LÆS MERE OG FIND EN KLUB

TOUR FOR ALLE

Sommeren har stået i cyklingens tegn, og hvis du har fået lyst til at cykle i et fællesskab, så kan du her finde info om begynder-hold, træningstider og andre spændende aktiviteter i en cykelklub eller et organiseret cykelfællesskab nær dig. 

> FIND ET FÆLLESSKAB NÆR DIG

KOM MED I ET LØBEFÆLLESSKAB

Kender du det med, at du lige mangler den sidste motivation for at komme ud af døren? Og er det vigtigere for dig at hygge dig end at slå dine personlige fart-rekorder gang på gang? Så kig med her og find et gratis løbefællesskab tæt på dig.

> FIND ET FÆLLESSKAB

PRØV AT SVØMME I DET FRI

I Danmark er du aldrig langt fra vandet, så går du med en drøm om at springe ud som åbent vand-svømmer, har du masser af muligheder for at udleve den. Men ingen bør svømme alene, så kig med her og find et åbent vand fællesskab nær dig. 

> VI SVØMMER SAMMEN

KOM MED UD AT GÅ

Kom med vores Gå-værter ud at gå i et gratis gå-fællesskab lige, hvor du bor. Hvis du kan li’ at gå ture og måske savner nogle at gå sammen med, eller hvis du mangler den sidste motivation til at komme ud af døren, så kig med her.

> FIND ET FÆLLESSKAB HER

LÆR ELLER BLIV BEDRE TIL CRAWL

Crawlfit er for dig, der gerne vil blive bedre til crawl - uanset om du er nybegynder eller øvet. Se mere og find en Crawlfit-svømmehal nær dig.

> MERE OM CRAWLFIT

   

MANDFOLK PÅ MTB

Vejer du lidt mere end gennemsnittet, og vil du i gang med at motionere og være en del af et stærkt fællesskab, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig.

> MERE OM MANDFOLK PÅ MTB