Holdtræning

Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre!

Holdtræning er godt af mange årsager. En helt afgørende grund er, at vi i højere grad har tendens til at holde ved, når vi træner med andre. Her har du nogle af vores bud på holdtræning, som du kan prøve kræfter med - eventuelt sammen med en ven.

FIVE-A-SIDE HÅNDBOLD

Five-a-side Håndbold er for dig, der gerne vil spille håndbold igen - på trods af småskader, travlhed eller lidt bonuskilo på maven. Det er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på. 

> LÆS MERE, OG SE HVOR DU KAN SPILLE

FODBOLD FITNESS

Fodbold Fitness er for dig, der gerne vil i form på en sjov og social måde. Træningen er for alle uanset niveau - også dem, der aldrig har spillet fodbold før. Fodbold Fitness kombinerer Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet.

> LÆS MERE OM FODBOLD FITNESS, OG FIND KLUB

FITNESS I FORENING

Fitness er meget mere end tunge løft og træning i maskiner. Fitness er i høj grad holdtræning inden for flere forskellige genrer: Yoga, Indoor Cyckling, Crossfit og meget andet. Find en forening med fitness nær dig, og se, hvilke hold du kan komme på.

> FIND EN FORENING MED FITNESS NÆR DIG

VOLLEYBALL

Leder du efter en social og sjov sport som også er god motion? Volleyball og beachvolley kan du både spille med venner og familie. Uanset din alder, dine evner eller dit kondital kan du spille volleyball. Der findes både indendørs volleyball, beachvolley, bedstevolley, siddevolley mm.

> FIND EN KLUB MED VOLLEYBALL NÆR DIG

MOTIONSFODBOLD FOR MÆND

Motionsfodbold for mænd er et tilbud til voksne mænd, der elsker spillet på grønsværen, men som ikke ønsker at være bundet af et turneringsprogram. Der er fokus på styrketræning og fodboldøvelser og legen med bolden.

> LÆS MERE OM MOTIONSFODBOLD, OG FIND KLUB

LØB MED RUNNERS 

Kom med i et gratis løbefællesskab lige dér, hvor du bor. Kender du det med, at du lige mangler den sidste motivation for at komme ud af døren? Og er det vigtigere at hygge end at slå personlige fart-rekorder gang på gang? Så er RUNNERS et oplagt tilbud til dig.

> LÆS MERE OM RUNNERS, OG FIND EN RUNNERS-VÆRT NÆR DIG

FLOORBALL: TRÆNING MED TEMPO 

Motionsfloorball er et tempofyldt spil, som egner sig både til mænd og kvinder i alle aldre. Find en klub nær dig - eller få nyheder, tips og baggrundsinformation på Facebook om alle former for 'bredde-floorball'.

> FIND EN KLUB MED FLOORBALL NÆR DIG
> LÆS MERE OM MOTIONSFLOORBALL PÅ FACEBOOK

HÅNDBOLDFITNESS

Håndboldfitness er sjov motion, der kombinerer styrke- og konditionstræning med boldspil på lille bane med en blød bold. Alle kan være med til Håndboldfitness - uanset om man har spillet håndbold før.

> LÆS MERE, OG SE HVOR DU KAN SPILLE

BADMINTON FOR VOKSNE

VoksenFjer og FleksiFjer er fleksibel badmintontræning for voksne, som gerne vil have sjov, god og fleksibel træning. Du behøver ikke møde op med en makker - og husk: Der er ikke turneringer i weekenden. 

> LÆS MERE OM VOKSENBADMINTON, OG SE HVOR DU KAN SPILLE

MANDFOLK PÅ MTB

Vejer du lidt mere end gennemsnittet, og vil du gerne i gang med at motionere og være en del af et fællesskab, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig!

> LÆS MERE OM MANDFOLK PÅ MTB
> FIND EN GRUPPE I NÆRHEDEN AF DIG (FACEBOOK)