Individuel træning

Her er en liste med nogle af vores individuelle træningsforslag, som du både kan bruge alene eller sammen med en makker.

TRÆNINGSPROGRAMMER TIL HELE KROPPEN

Om du er nybegynder, motionist eller erfaren fitnessudøver, kan du finde et træningsprogram her, der passer dit behov. Programmerne er helkropsprogrammer.

> TRÆNINGSPROGRAMMER DU KAN BRUGE I FITNESSCENTERET

UD PÅ EN LØBETUR

Kan du godt lide at løbe - eller vil du gerne i gang med det? Så har vi en række tips og gode idéer til dig. Find nye ruter, eller få tips til din træning.

> FÅ INSPIRATION TIL DIN LØBETRÆNING

 

YOGA MED LINE

Få fingene i 14 forskellige yogaprogrammer af forskellig længde og med forskelligt fokus. Programmerne er udarbejdet i forbindelse med Corona og nedlukning men kan naturligvis bruges når som helst.

> FIND ET YOGAPROGRAM

HJEMMETRÆNING MED RUNE

Vil du gerne træne hjemme? Så er her et enkelt træningsprogram med fem øvelser, som kan laves på stuegulvet. Der er tre niveauer af træningsprogrammet, så du kan finde det niveau, der passer dig bedst.

> FIND TRÆNINGSPROGRAMMET HER

PRØV KRÆFTER MED KANO, KAJAK ELLER SUP

Det er både sjovt og god motion at være på vandet med kajak, kano eller SUP. Måske har du lyst til at prøve? Som sidegevinst får du masser af frisk luft og gode oplevelser i naturen.

> HVAD GÅR KANO, KAJAK OG SUP UD PÅ

 

LANDEVEJSCYKLING

Hop på cyklen, og tag en god tur på landevejen alene - eller med en ven. Har du brug for tips til din træning - eller vil du gerne køre løb, så kan vi hjælpe dig.

> MERE OM LANDEVEJSCYKLING