Vil du træne selv – eller sammen med en makker?

Her er en liste med nogle af vores individuelle træningsforslag.

GRATIS APP MED TRÆNINGSPROGRAMMER TIL ALLE

Hent vores gratis app og få en lang række gratis og fleksible træningsprogrammer, som du kan lave hvor og hvornår det passer dig. Der er programmer til alle - uanset dit niveau. Det spiller altså ingen rolle, om du er i god eller dårlig form.

> HENT GRATIS TRÆN SELV APP

TAG EN RASK GÅTUR

Kom ud og få frisk luft i kinderne - eller pulsen op på en god gåtur. Her får du en række idéer til din gåtur - hvad enten du gerne vil gå alene eller sammen med andre.

> FIND INSPIRATION TIL DIN GÅTUR

UD PÅ EN LØBETUR

Kan du godt lide at løbe - eller vil du gerne i gang med det? Så har vi en række tips og gode idéer til dig. Find nye ruter, eller få tips til din træning.

> FÅ INSPIRATION TIL DIN LØBETRÆNING

 

SVØM DIG I FORM PÅ 12 UGER

Få et træningsprogram med VoresPuls: Du får en mail hver uge med en træningsplan, du kan følge. Efter 12 uger har du forbedret din stil, teknik og udholdenhed i vandet.

> LÆS MERE HER

LANDEVEJSCYKLING

Hop på cyklen, og tag en god tur på landevejen alene - eller med en ven. Har du brug for tips til din træning - eller vil du gerne køre løb, så kan vi hjælpe dig.

> LÆS MERE OM LANDEVEJSCYKLING HER

KAJAK

En tur på vandet i kajak byder på spændende oplevelser i naturen, god motion under åben himmel og et åndehul fra hverdagens travlhed.

> LÆS OM KAJAK, OG FIND KLUBBER LANDET OVER

MOUNTAINBIKE

Mountainbike er perfekt til dig, der gerne vil på opdagelse i skoven og gerne vil være sund. På MTB kan du træne din teknik og styrke din udholdenhed gennem det varierede terræn. Cykling er perfekt, hvis du lider af mindre skavanker og har brug for at skåne dele af kroppen. Men pas på – det er vanedannende!

> LÆS MERE OM MOUNTAINBIKE

STAND UP PADDLE

Stand Up Paddle har rødder hos surferne på Hawaii og er en unik kombination af sjov, leg og effektiv træning. Du bliver udfordret på din balance og din koncentration og får brugt hele kroppen.

> LÆS MERE, OG FIND ET ARRANGEMENT NÆR DIG

FIND EN FORENING MED FITNESS

På kortet kan du danne dig et overblik over foreninger med fitness i hele landet. Vi tilbyder god og fleksibel træning.

> FIND EN FORENING MED FITNESS
> SE HVORFOR DU SKAL DYRKE FITNESS I FORENING

IDRÆT MED ANDRE PSYKISK SÅRBARE

Idræt for Sindet-foreninger er idrætsforeninger for og af mennesker med psykiske vanskeligheder som for eksempel angst, depression eller skizofreni. Her er mulighed for at dyrke idræt sammen med andre i samme situation, hvor fællesskabet og idrætten er tilpasset, så du får den bedst mulige oplevelse.

> MERE OM IDRÆT FOR SINDET-FORENINGER