Tennis

Ledelse og faciliteter

Tennisdetektiv Holm elsker at inspicere og identificere de ofte skjulte motiver og årsager, der gør at en klub lykkes med sine planer, strategier og udviklingstiltag. Brug luppen og søg med herunder!

artikel video

Genaktivering af tidligere medlemmer via opkald

Tennisdetektiv Holm vil løse den store gåde om medlemmers frafald og høre om det er muligt at lokke dem tilbage ved hjælp af telefoninterview.

Sponsorkoncept: Benyt langsigtet strategisk planlægning

Tennisdetektiv Holm har tit undret sig over, hvordan det kan lykkes for nogle tennisklubber, at lokke penge fra sponsorer. Det er faktisk noget at et mysterium!

Medlemsundersøgelse: Få vigtig viden om din tennisklub

En af Tennisdetektiv Holms helt store passioner er jagten på medlemmernes værdifulde vurdering af tennisklubben. Her ligger meget foreningsguld begravet!

Tjen penge og hyg jer samtidig: Gør status i et byggemarked

Tennisdetektiv Holm er blevet tilkaldt, da det forlyder, at en tennisklub har tjent penge på en noget alternativ måde, som kræver kyndig inspektion.

Mobil indendørsbane: Spil tennis året rundt

Tennisdetektiv Holm har opsnappet en vaskeægte tennisaktivitet i en ellers ganske almindelig idrætshal hen over vinteren. Hvordan er det mon muligt?

Få vind i sejlene som ny tennisbestyrelse

Tennisdetektiv Holm har gennem to år skygget en nyvalgt bestyrelse under dens succesfulde turnaround af tennisklubben. Få de afslørende detaljer lige her.

Projekt: "Få flere med på tennisbanerne"

Tennisdetektiv Holm blev sendt ud til en klub, der førhen lå stille hen, men hvor der pludselig var opstået hektik og glade dage. Hvad i alverden var der sket?