Tennis

Vores tenniskoncepter til klubber og spillere

Har du for eksempel hørt om Tennissportens Dag, Familietennis, Voksenintro, TennisAktiv 60+ og vækstaftaler ... Bliv klogere her!

Bevæg dig for livet - Tennis samarbejder med klubberne om at skabe glæde, entusiasme og gode tennisoplevelser for børnefamilier og voksne i alle aldre. Stoltheden og kærligheden til tennis skal være så stor, at vi skilter med det i hjemmet: Her lever en tennisspiller.

For at slå et slag for tenniskærligheden, tilbyder vi en række tenniskoncepter, der er nemme at gå til for både klubber og dig som spiller.

Træningstilbud

Familietennis: 

Tennis er særdeles velegnet som familiesport, da tennis både kan tilbyde traditionel holdtræning og samtidig giver mulighed for selv at booke baner og spille, når det passer familien bedst. Tennis kan let dyrkes sammen på tværs af generationer, og til Familietennis har I altid mulighed for en gratis prøvetime.

Voksenintro:

Voksenintro er tennis for voksne begyndere i alderen 18-60 år. Konceptet er nemt at anvende i klubben – og er socialt og helt uforpligtende at starte til som ny spiller.

TennisAktiv 60+:

TennisAktiv 60+ bringer tennissmilet frem hos begyndere og let øvede over 60 år. Som udøver kan du snuse til tennis via et introforløb, og dernæst vælge, om du vil fortsætte med social holdtræning i faste rammer. 

Bevæg dig for livet - Tennis understøtter også klubberne på en række andre områder, der har til hensigt at skabe vækst, udvikling og masser af god energi i dansk tennis. Herunder får du en smagsprøve på indsatserne.

Tennissportens Dag – en tennisfest for alle

Tennisklubber landet over åbner op og giver alle tennisnysgerrige mulighed for at prøve herligheden ved at spille tennis. Samtidig er det en gylden mulighed for at vise klubbens gode tilbud frem og få nye medlemmer. 

Tennissportens Dag afholdes næste gang lørdag 29. april 2023.

  • Er din klub interesseret i at deltage i Tennissportens Dag, så se mere her.
  • Er du selv interesseret i at deltage, så se mere her.  

Vækstaftaler – sikrer flere medlemmer

Med en vækstaftale får tennisklubben et målrettet vækst- og udviklingsforløb over en 3-årig periode. Konceptet henvender sig primært til klubber med gode muligheder for medlemsvækst, der samtidig har både kapacitet, vilje og ressourcer til at arbejde målrettet med klubbens udvikling.

Skumtennis – pifter klublivet op hele året

Skumtennis spilles enten i en tennishal på mindre baner eller i en idrætshal, hvor badmintonbanerne let kan omdannes til 5-6 minitennisbaner. Nettene sænkes til en højde, hvor undersiden af nettet snitter halgulvet, så både børn og voksne kan slå sig løs med skumboldene. Skumboldene gør det nemmere at lære tennis, da de både er langsommere og lette at ramme.

Ungeindsats – får klubben med på beatet

Vi hjælper med procesledelse og planlægning, så din klub kan få flere unge til at gribe ketsjeren med en aktiv og inkluderende indsats. Unge medlemmer er et vigtigt bindeled mellem juniorer og seniorer, der skaber oplevelsen af ”den hele” tennisklub.

Frivillig for Forening – skaffer flere hjælpende hænder 

"Frivillig for Forening" er værktøjet, der gør det lettere at rekruttere frivillige til alskens opgaver i din tennisklub. Med et samlet overblik over de potentielle frivillige i din klub, kan opgaverne bedre fordeles på flere hænder. Værkøjet er som en ekstra gulerod baseret på et tennisspecifikt spørgeskema.

Tennisdetektiv Holms Klubhus – åbner op for ny viden

Tag med Tennisdetektiv Holm på opdagelse rundt i tennislandet, hvor han afslører hemmelighederne og de små detaljer bag best cases ”begået” i forskellige klubber. Tennisdetektiv Holm sætter to og to sammen og udreder sine kløgtige konklusioner, der kan skabe stof til eftertanke og nye oplevelsesrige initiativer i din klub.

Tennisligaerne på SoMe – gør tennis mere synlig

"Tennisligaerne på Facebook" og "Insta Tennis League" har til fornemste formål, at gøre klubberne mere synlige i dagligdagen, og dermed fremme det digitale klubliv særligt med øje for rekruttering af nye medlemmer.

Samlet tilbudsoversigt fra DGI og Dansk Tennis Forbund

Som medlem af DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund får din tennisklub adgang til en lang række gennemprøvede koncepter og tilbud.


Kort og godt, tennis er ikke tidskrævende, kræver ikke et større mandskab og har en høj grad af fleksibilitet i banebookingen. Med vores koncepter og de nye bold- og banetyper er tennis blevet let at lære for alle – og tennis er endda en ret billig og morsom motionsform, der kan dyrkes og nydes under åben himmel!