Tennis

Vores tenniskoncepter til klubber og spillere

Har du hørt om Tennissportens Dag, Familietennis, Voksenintro, TennisAktiv 60+, Tennisligaerne på Facebook, vækstaftaler og fastholdelsesforløb ... Bliv klogere her!

Flere børnefamilier og voksne i alle aldre skal i gang med at spille tennis. For at få sat skub i dette, har vi sørget for en række tennisaktiviteter og tilbud, som er nemme at gå til for både klubber og dig som spiller.

Tennis er ikke tidskrævende, kræver ikke et større mandskab og har en høj grad af fleksibilitet i banebookingen. Med nye bold- og banetyper er tennis blevet let at lære for alle – og tennis er faktisk en ret billig og morsom motionsform, der kan dyrkes under åben himmel!

Træningstilbud

Voksenintro:

Voksenintro er tennis for voksne begyndere i alderen 18-60 år. Konceptet er nemt at anvende i klubben - og socialt og helt uforpligtende at starte til for nye spillere.

TennisAktiv 60+:

TennisAktiv 60+ bringer tennissmilet frem hos begyndere og let øvede over 60 år. Som udøver kan du snuse til tennis via et introforløb, og dernæst vælge, om du vil fortsætte med social holdtræning i faste rammer. 

Familietennis: 

Tennis er meget velegnet som familiesport, da tennis både kan tilbyde traditionel holdtræning og samtidig giver mulighed for selv at booke baner og spille, når det passer familien bedst. Tennis er en af de idrætter, der lettest kan dyrkes sammen på tværs af generationer, og til Familietennis har I altid mulighed for en gratis prøvetime.

Bevæg dig for livet - Tennis understøtter også klubberne på en række andre områder, der har til hensigt at skabe vækst og udvikling i dansk tennis. Herunder får du en smagsprøve på indsatserne.

Tennissportens Dag – en tennisfest for alle

Tennisklubber landet over åbner op og giver alle tennisnysgerrige danskere mulighed for at prøve herligheden ved at spille tennis. På samme måde er det en god mulighed for tennisklubberne til at vise alle de gode tilbud frem og få nye medlemmer. 

Tennissportens Dag afholdes næste gang lørdag 2. maj 2020.

  • Er jeres klub interesseret i at deltage i Tennissportens Dag, så se mere her.
  • Er du selv interesseret i at deltage, så se mere her.  

Åbent Hus i tennisklubben kan holdes året rundt

På samme måde som Tennissportens Dag, er Åbent Hus en god mulighed for tennisklubberne til at skaffe nye medlemmer. Det kan for eksempel holdes i starten af udendørs- eller indendørssæsonen. Bevæg dig for llivet - Tennis støtter op om åbent hus-initiativer, der gør klubberne mere synlige, se her, hvad vi kan gøre for jeres klub.

Vækstaftaler sikrer flere medlemmer

Med en vækstaftale får tennisklubben et målrettet vækst- og udviklingsforløb over en 3-årig periode. Konceptet henvender sig primært til klubber med gode muligheder for medlemsvækst, der samtidig har både kapacitet, vilje og ressourcer til at arbejde målrettet med klubbens udvikling.

Fastholdelsesforløb til glæde for medlemmerne

Et fastholdelsesforløb giver din klub mulighed for at få rådgivning og sparring med en tenniskonsulent omkring et eller flere initiativer, der sikrer endnu bedre klubservice, medlemstilbud og/eller aktiviteter målrettet klubbens eksisterende medlemmer.
Klubben og konsulenten vælger selv hvilke fastholdelses-initiativer, der skal arbejdes med under forløbet, og hertil hvor lang en implementeringsperiode, som klubben har brug for.

  • Find ud af om et fastholdelsesforløb er noget for jeres klub.

Tennisligaerne på Facebook – gør tennis mere synlig

Tennisligaerne på Facebook har til fornemste formål, at gøre klubberne mere synlige i dagligdagen, og dermed fremme det sociale digitale klubliv og rekrutteringen af nye medlemmer.