Tennis

Vores tenniskoncepter til klubber og spillere

Har du hørt om Voksenintroduktion, Familietennis, Vækstaftaler, Åbent Hus og Tennissportens Dag? Bliv klogere på indsatserne i Bevæg dig for livet - Tennis.

Flere voksne skal spille tennis - Det er målet! Derfor har vi udarbejdet to træningskoncepter, som er nemme at gå til for både klubber og spillere.

Tennis er ikke tidskrævende, kræver ikke et større mandskab, har en høj grad af fleksibilitet, og der er ofte ledige baner at booke. Med nye bold- og banetyper er tennis blevet let at lære, og tennis er ikke en dyr motionistsport!

Træningstilbud

Voksenintroduktion:

Voksenintroduktion er tennis for voksne begyndere i aldersgruppen 20-60 år. Konceptet kan nemt tilpasses, så det også kan favne aldersgruppen 60+ eller andre afgrænsede målgrupper.

Konceptet er nemt at anvende i klubben - og socialt og uforpligtende at starte til for nye spillere.

Familietennis: 

Tennis er velegnet som familiesport, da tennis både kan tilbyde traditionel holdtræning og samtidig giver mulighed for at booke baner og spille på egen hånd, når det passer familien bedst.

Konceptet er nemt at anvende i klubben - og sjovt at gå til for familien, som også har mulighed for en gratis prøvetime.

Tre tenniskoncepter for klubberne, der kan skabe vækst og udvikling:

Tennissportens Dag er for alle

Tennisklubber landet over giver alle danskere mulighed for at stifte kendskab med tennis. På samme måde er det en mulighed for tennisklubberne til at få nye medlemmer. 

Tennissportens Dag bliver afholdt næste gang lørdag d. 5. maj 2018.

Åbent Hus kan holdes året rundt

På samme måde som Tennissportens Dag, er Åbent Hus en god mulighed for tennisklubberne til at skaffe nye medlemmer. Det kan for eksempel holdes i starten af udendørs- eller indendørssæsonen.

Vækstaftaler sikrer flere medlemmer

Med en Vækstaftale får tennisklubben et målrettet vækst- og udviklingsforløb. Konceptet henvender sig primært til klubber med gode muligheder for medlemsvækst, der samtidig har både kapacitet, vilje og ressourcer til at arbejde målrettet med klubbens udvikling.