Tennis

Om TennisAktiv 60+

TennisAktiv 60+ henvender sig til folk over 60 år, som vil prøve at spille tennis og hygge sig sammen med ligesindede. Forløbet består af et let og hyggeligt introforløb efterfulgt af et socialt holdtilbud, hvor spillerne mødes på faste tidspunkter.

TennisAktiv 60+ i praksis

Klubben tilbyder nye spillere minimum 6 timers introduktionstræning efter Play & Stay-principperne, og stiller med en tovholder, der sørger for, at alle har det godt, at fællesskabet blomstrer og alle får den bedste oplevelse med tennis. Klubben bestemmer selv, hvor mange træningspas og uger introforløbet strækker sig over. 
Klubben tilbyder forløbet til en pris, hvor alle kan være med, og det er helt op til kursisterne selv, om de vil melde sig ind efterfølgende.

Ny ketsjer til deltagerne

Som en del af TennisAktiv 60+ stiller klubben alle kursister en ny og velegnet låneketsjer til rådighed under forløbet. Vælger kursisten at melde sig ind i klubben, får kursisten - som en gulerod - ketsjeren uden ekstra betaling.

Fast tennistilbud med socialt indhold

Efter endt forløb tilbydes kursisterne en mulighed for at fortsætte med en form for organiseret tennisspil i klubben. Det kan fx være i form af Drop-In, fast ugentlig træning, fastbookede baner med en tovholder/holdkaptajn for det pågældende hold e.l.
Det sociale bør være helt i højsædet, så flest muligt fortsætter. 

Hvordan sikrer I som klub den bedste oplevelse?

  • Lav en "tag en ven med" dag, hvor hvor eksisterende medlemmer kan invitere venner, bekendte og familie med.
  • Lav en telefonliste, så de let kan kontakte og spille med hinanden undervejs.
  • Når introforløbet er slut, booker klubben faste baner til det nystartede hold for resten af sæsonen. 
  • Fortsæt med samme tovholder som under introforløbet.
  • Foruden den nye ketsjer, kan der også tilbydes en rabat på medlemskabet det første år. 
  • Sæt tid af til det sociale med kaffe og kage, som en fast del før eller efter tennisspillet. Det kan også kombineres med andre hyggelige aktiviteter som kortspil, petanque, grillmad eller lignende. 
  • Kommer der nye medlemmer i gruppen undervejs i sæsonen, kan de have gavn af en mentor fx i form af en tidligere deltager på et formiddagshold.
  • Lad holdet fortsætte i samme tidsrum næste sæson, så det opbyggede miljø forstærkes.