Tennis

Om Voksenintro

Voksenintro er et nøglefærdigt rekrutteringsværktøj, der henvender sig til voksne motionister, som et alsidigt og fleksibelt træningsforløb.

Den primære målgruppe er alle voksne i aldersgruppen 18-60 år, men konceptet kan også nemt tilpasses andre afgrænsede målgrupper.

Alle kursister tilbydes minimum seks timers holdtræning ud fra Play & Stay-principperne. I vælger selv hvor mange træningspas og uger der strækker sig over, samt omfanget af aktiviteter under og efter forløbet. 

Voksenintro tilbydes til en pris, hvor alle kan være med, og der er intet krav om medlemskab – så det er helt op til kursisterne, om de vil melde sig ind i klubben.

Ny ketsjer tilbydes!

Under forløbet stiller klubben alle kursister en ny og velegnet låneketsjer til rådighed. Vælger kursisten at melde sig ind i klubben, får kursisten den nye ketsjer med uden ekstra betaling.

Voksenintro – 6 tips til succes

  1. Giv kursisterne fri mulighed for at booke baner under hele forløbet.
  2. Lav en telefonliste, så de let kan kontakte og spille med hinanden.
  3. Arranger gerne socialt samvær efter træningen med forplejning.
  4. Udbyd efter forløbet et lignende træningstilbud el. mulighed for Drop-In.
  5. Tilbyd god rabat på indmeldelse og kontingent, så flest muligt fortsætter.
  6. Arranger en reunion el. et begynderstævne et par måneder efter forløbet.

Et gennemprøvet koncept

Voksenintro har kørt siden 2011 og er blevet afholdt med fin succes i mere end 150 klubber.
I fællesskab arbejder vi på, at vi i de kommende år bliver endnu flere klubber, som byder ind og hermed sikrer medlemsfremgang til tennissporten.

DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund udbyder Voksenintro i fællesskab, hvor alle klubber frit kan registrere sig og afholde forløb året rundt alt efter eget ønske og behov.

Rare priser på ketsjere og bolde

Nu er det blevet legende let for din klub at købe ketsjere, bolde og masser af andet lækkert tennisudstyr til slående gode prisbaskere. Vi tilbyder simpel onlinebestilling via vores aftalepartner HEAD.

> Slå til med bestillingen her