Tennis

Træningsmiljø og -tilbud

Tennisdetektiv Holm går gerne undercover i sportstøjet for at afprøve forskellige træningsformer. Han slår her et vinderslag for en række træningstiltag, som kan inspirere din klub.

artikel video

Skumtennis er sand fredagssnolder for voksne

Tennisdetektiv Holm ser nærmere på, om det kan være sandt, at Jyllinge Tennis & Padel Klub har slående succes med Skumtennis for voksne ... eller om det er fup og "skumfidus".

Tennis og 60+ svinger godt sammen

Tennisdetektiv Holm undersøger, hvordan Svendborg Tennisklub har skabt et indbydende og levende miljø for ketsjersvingende 60+'ere.

Tennis er bare sagen for 60+'ere

I Greve blomstrer 60+ tennismiljøet helt vildt! Tennisdetektiv Holm er sat på sagen, og afslører her hemmelighederne bag.

Ketsjerleg for 3-6 årige: Sjov træning sammen med forældrene

Et samarbejde mellem en tennis- og en badmintonklub, der fremmer børns interesse for ketsjersport på en sjov måde har her fanget Tennisdetektiv Holms opmærksomhed.

Socialt medlemstilbud til universitets-studerende

Tennisdetektiv Holm har fået et tip om en tennisklub, der har opnået succes med at rekruttere en stor gruppe af unge studerende. Få indblik i hemmeligheden bag.

Skoletennis: Effektiv eksponering i klubbens lokalområde

Tennisdetektiv Holm efterforsker her en tennisklub, der har haft held med et skoletennisforløb for idrætslærer, der gjorde tennis mere synligt og tilgængeligt.

"Herremad" – et stærkt 60+ fællesskab i klubben

Tennisdetektiv Holm undersøger om det er muligt at skabe et fællesskab for 60+ gruppen i en tennisklub, som danner grobund for oplevelser, rejser og nytænkning.

Juniorintro: Træning for nye junior begyndere

En klub i det nordjyske har opnået stor succes med kontinuerlig rekruttering af nye juniorspillere. Følg med Tennisdetektiv Holm bag om træningsforløbet, som hitter.

artikel video

Medlemstilbud til unge via partnerskab med lokale gymnasier

Tennisdetektiv Holm har efterforsket en klub, hvor unge studerende med stor interesse er startet til tennis og spiller i de sene og ofte stille aftentimer.

Tennis i skoletiden: En win-win situation

Tennisdetektiv Holm afslører hemmelighederne bag godt og fleksibelt samarbejde mellem en tennisklub og flere lokale skoler, der kaster juniormedlemmer af sig.