Tennis

Støt op om tennisklubberne i Danmark

Samarbejd med visionære og nytænkende tennisklubber, der har indgået vækstaftaler med DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund.

Bevæg dig for livet - Tennis er et samarbejde mellem DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund. Formålet med samarbejdet er at skabe vækst, positiv udvikling og spilleglæde i landets tennisklubber. Vi vil øge det samlede medlemstal i klubberne med 20.000 medlemmer i perioden fra 2016-2024. Samarbejdet er en del af Danmarks størst idrætssamarbejde "Bevæg dig for livet".

Hvad er en vækstaftale?

For at nå målet om 20.000 flere medlemmer indgår 'Bevæg dig for livet - Tennis' en række vækstaftaler med målrettede tennisklubber. En vækstaftale er et 3-årigt vækst- og udviklingsforløb tilpasset den enkelte klub med det formål at sætte skub i udviklingen, profilere klubben og tiltrække nye medlemmer.

Vækstaftaler henvender sig særligt til klubber med udviklingspotentiale og med viljen til at arbejde strategisk.

Tennisklubber med en vækstaftale:

  • Har opstillet konkrete vækstmål og udarbejdet en handlingsplan, der skal sikre medlemstilgang og en positiv udvikling af klubben.

  • Støtter aktivt op om Bevæg dig for livet-kampagnen og gør en målrettet indsats for at få flere danskere i gang med at bevæge sig.

  • Har en klar holdning til, hvordan man tager godt imod nye spillere og skaber et rart træningsmiljø.

  • Arbejder målrettet med kvalitet, med at fastholde medlemmer og skabe gode tennisoplevelser for alle.

  • Har en stærkt engageret bestyrelse, der ønsker at gøre en forskel.

  • Er en målrettet og motiveret samarbejdspartner, der gør en synlig indsats for tennissporten.

Samarbejde med en vækstklub

Indgå i et samarbejde med vækstaftale-klubberne og få en motiveret og målrettet samarbejdspartner, der gør en synlig indsats for tennissporten og har en klart defineret holdning til motion og bevægelse gennem Bevæg dig for livet-samarbejdet

Tag kontakt til jeres lokale konsulent og hør nærmere om et samarbejde med en vækstklub.