Tennis

Turneringer og events

Tennisdetektiv Holm kan blende ind til enhver lejlighed med sin kække humor og stærke intuition. Han bruger her sit blik for de små detaljer, til at afsløre sandhederne bag en række vellykkede arrangementer.

Hold børnefødselsdag i tennisklubben

En tennisklub har valg at stå for afholdelsen af børnefødselsdage med sjov tennis på programmet. Tennisdetektiv Holm har set nærmere på hændelsen og motiverne bag.

"Store spilledag" – venskabskampe for voksne motionister

Tennisdetektiv Holm går bag om et vellykket socialt initiativ, hvor to tennisklubber arrangerer tilbagevendende venskabskampe for voksne motionister.

Hyppige events med "Tennisfitness" bevæger motionisterne

Tennisdetektiv Holm har rettet sit søgelys på en klub, der har formået at bevæge og integrere voksne motionister ved hjælp af humørfyldt Tennisfitness.

Tennissportens Dag kan også afholdes på en havnefront

Tag med Tennisdetektiv Holm på udrykning til en havnefront for at efterforske mystisk og høj tennisaktivitet på Tennissportens Dag.

Tennis & fællesspisning på en fredag aften i tennisklubben

Tennisdetektiv Holm har sat sig for at løse gåden om sociale arrangementer i tennisklubben kan konkurrere med flimmerkassen på en højhellig fredag aften.

Flere tilskuere og mere liv til tennisklubbens hjemmekampe

Hvordan kan en tennisklub bogstaveligt talt gå fra 0 til +100 tilskuere fra den ene til den anden holdkamp? Det har Tennisdetektiv Holm efterforsket, og han deler her de tekniske beviser.

Social aktivitetsdag for både juniorer og forældre

En tennisklub har fået arrangeret en aktivitetsdag, hvor både børn, forældre og frivillige fik sig en hårrejsende god oplevelse. Tennisdetektiv Holm går tæt på sagen.

Tennissportens Dag spiller flot op i en mindre tennisklub

Kan en mindre tennisklub få noget godt ud af Tennissportens Dag? Tennisdetektiv Holm har sat sig for at undersøge sagen i en lille klub, der glædeligt er med år efter år.

Spændende og social venskabskamp for seksmandshold

Kan man arrangere en hyggelig og uformel venskabsholdkamp med seks spillere på hvert hold? Det har Tennisdetektiv Holm her sat sig for at opklare.

"Mød din tennisklub" – arrangementet for alle nye medlemmer

Hvad kan en tennisklub aktivt gøre for at informere og integrere nye medlemmer over en kam? Tennisdetektiv Holm efterforsker her en klub, der har løst gåden.