Kano og kajak

De gode historier

Læs alle de gode historier fra Bevæg dig for livet - Kano og kajak.

10 gode råd til vinterroning

Vinteren står foran os, og det betyder at temperaturen falder drastisk. Det betyder dog ikke, at du ikke kan ro en smuk tur på vandet, men når temperaturen falder, så er der nogle ting, som du skal være ekstra opmærksom på. Vi giver dig her 10 gode råd til vinterroning.

Få støtte til vinteraktivitet i jeres klub

Ønsker I at lave en ekstraordinær indsats for at fastholde jeres medlemmer med nye eller flere aktiviteter over vinteren? Så kan I nu få støtte fra Bevæg dig for livet – kano og kajak.

SUP tiltrækker medlemmer i Løgstør Roklub

Stand Up Paddling er blevet en fast aktivitet i Løgstør Roklub. En aktivitet, der tiltrækker flere medlemmer og binder medlemmerne sammen.

Ta' med far alene i vildmarken i efterårsferien

Tag dine børn med på kanotur og en overnatning i det fri sammen med andre eventyrlystne fædre og børn i efterårsferien.

Efter en udfordrende coronatid: Nu blomstrer kajak igen i Sunds GF

Sunds GF Kajak har været udfordret på manglende kontingentindbetalinger efter corona lukkede landet ned, men med et åbent hus arrangement i juni, har klubben formået næsten at fordoble deres medlemstal.

Hvorfor skal du prøve SUP?

Stand Up Paddle er alt fra en rolig naturoplevelse på vandet til effektiv træning, og det er en af de hurtigst voksende aktiviteter på verdensplan. Læs med her, hvorfor du skal prøve Stand Up Paddle.

Kajak på Gudenåen: Nystartet klub i Langå mærker stor interesse

Langå Kajakklub startede op med kajakaktiviteter i foråret efter en længere proces, hvor de blandt andet har bygget kajakhus, skaffet klubkajakker og etableret sig som ny klub – blandt andet med hjælp fra Bevæg dig for livet. Nu får de støtten fra lokalsamfundet at mærke, hvor flere og flere vil prøve en tur i klubkajakkerne.

Kom-og-prøv koncept skaber medlemmer i Vilsund

Som en fast del af årshjulet i foreningen, laver Søsportsklubben Vilsund det, som de kalder oplevelsesture. Her prøver lokale at ro i kajak for første gang, hvor de stifter bekendtskab med glæden, naturoplevelsen og det sociale ved at ro på bølgen blå – og det er noget, der giver nye medlemmer i klubben.

Lejre Havkajakklub har stor succes med at fastholde de nye

I Lejre Havkajakklub oplevede de store udfordringer med at fastholde nye medlemmer, men med uddannelse af Paddlers og et strategisk fokus, er tendensen nu vendt.

Fortsat medlemsvækst: Flere ror kano og kajak

Med 800 flere medlemmer i 2019 er kano og kajak for 18. år i træk steget i antallet af medlemmer.