Kano og kajak

De gode historier

Læs alle de gode historier fra Bevæg dig for livet - Kano og kajak.

Unge trækker unge til i Nybro-Furå

Struktur på træningen med lønnede instruktører og en opblomstring på kapkano, har fået unge til at trække unge til Nybro-Furå Kano og Kajakklub.

Sommerskole trækker unge til kajak i Helsingør

Tre år i træk, fra 2015 til 2017, har Kajakklubben Krogen i Helsingør lavet sommerskole i samarbejde med Dansk Kano og Kajak Forbund for at trække unge til kajak. Og det med stor succes.

Skovshoved Roklub vil udvide kajakpoloskole

Gennem to år har Skovshoved Roklub haft et unikt tilbud om kajakpolo i skoletiden for de ældste skoleelever i Gentofte kommune. Klubben ønsker nu at udvide tilbuddet i 2018.

Kajak og sejl under samme tag i Kerteminde

Tilbage i 2005 stod den nystiftede kajakklub i Kerteminde uden klubhus. Samtidig ønskede sejlklubben at få større lokaler, og det førte til et samarbejde om et fælles klubhus, som stod færdigt i 2011.

Livskraftig klub i Rungsted

Rungsted Kajakklub skulle vise Hørsholm Kommune, at den havde livskraft til at bestå på den lange bane. I august 2017 fyldte klubben 15 år og har i dag godt 300 medlemmer.

Lejre Havkajak hjælper nye medlemmer godt på vej

Som andre klubber er Lejre Havkajak udfordret på fastholdelse af medlemmer. Det forsøger klubben at løse gennem repetitionshold, ”Kom godt i gang med kajaksæsonen”.

Havnens Dag giver medlemmer i Præstø

Præstø Kajak & Padle Klub bruger aktivt ”Vild med vand”, Havnens Dag, til at gøre opmærksom på klubbens tilbud og tiltrække nye medlemmer.

Havkajakklub trives uden klubhus

BTI Havkajakklub i nordjyske Tversted er beviset for, at en klub sagtens kan udvikle sig uden at have et klubhus.

Far og sønner kom tættere sammen i kano

Under en fjeldvandring tilbage i 1988 foreslog en arbejdskammerat Jesper Michelsen fra Holbæk at sejle med på en kanotur i Sverige.

Alder er ingen hindring for at ro kajak

Kajakroning kender ingen alder. Det kan 69-årige Svend Munk Pedersen i Mellerup skrive under på. For 10 år siden satte han sig for første gang i en havkajak.