Kano, Kajak og SUP

De gode historier

Læs alle de gode historier fra Bevæg dig for livet - Kano og kajak.

Sommeren 2022: Gang i den på vandet

Der har været godt godt gang i både SUP-boards, kanoer og kajakker i sommeren 2022, hvor danskerne har haft rig mulighed for at komme på vandet både ved Landsstævnet i Svendborg, ved EM i Silkeborg og sågar da Tour de France-karavanen ramte Danmark.

Danmark Padler på livet løs: De studerende strømmer til Aalborg Friluftsliv

Med den største medlemsfremgang i 10 år er kano, kajak og SUP højaktuelle aktiviteter, når danskerne skal dyrke idræt. Foreningen Aalborg Friluftsliv mærker tendensen og tiltrækker især byens studerende.

OL-bronzevinder trak både nye og erfarne ned i Guldborgsund Kajakklub under Danmark Padler

I Guldborgsund Kajakklub deltog de sidste år i det nationale event Danmark Padler. Målet var at vise klubben frem som helhed, og trækplasteret til deres arrangement gav en masse deltagere på dagen – og efterfølgende nye medlemmer i klubben.

Danmark Padler gav flere medlemmer i Nysted Kajak- og Roklub

Nysted Kajak- og Roklub ville med deres kom-og-prøv arrangement under Danmark Padler i 2021 synliggøre klubben for lokalområdet, og de muligheder naturen og kyststrækningen giver. Det resulterede i 7 nye medlemmer efterfølgende. Nu er de tilmeldt Danmark Padler i 2022, der løber af stablen fra 21.-29. maj.

Bugser din makkers kajak: Workshops fastholder medlemmerne over vinteren i Jyllinge Sejlklub

Efter støtte fra Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP’s vinterfastholdelsespulje, arrangerede Jyllinge Sejlklub bugseringsworkshop for medlemmerne i klubben. En succes, der skabte tryggere medlemmer.

Tre værktøjer til at udvikle jeres klub over vinteren

Standerstrygningen har måske fundet sted i jeres klub. Aktivitetsniveauet er dalet blandt medlemmerne. Vinteren står og banker på døren, og I kan nu puste ud i bestyrelsen efter en sæson, som har budt på masser af sjove aktiviteter og arrangementer (forhåbentlig). Men når aktivitetsniveauet daler giver det også fornyet tid til klubudvikling. Her får I tre værktøjer, som I kan bruge til at udvikle klubben henover vinteren.

Støt Kuglerne 2021

Ta' med på en rigtig mandetur i Kano og Kajakklubben NORD, hvor der bliver roet, hygget og kæmpet sammen mod testikelkræft - og andre kræftformer, der typisk rammer mænd. Det indsamlede beløb går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

artikel video

Medarbejdermotion i København skal få flere aktive på vandet

I forbindelse med Københavns værtskab for VM i Kano og Kajak har Københavns Kommune afsat 300.000 kr. til at udbrede kendskabet til kano, kajak og SUP-aktiviteter og mulighederne i Københavns havn. Som led heri har ’Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP’ igangsat et medarbejdermotionstilbud, der skal sikre flere aktive i kajak eller på SUP-boards på vandet i København.

Kom og prøv kajak og SUP i Tre Lyng i Odsherred

Er du til naturoplevelser, fællesskaber og motion på vandet, så skal du prøve en tur i havkajak eller på paddleboard - måske sammen med din familie eller nabo? Nu har du muligheden i Tre Lyng i Odsherred.

Kom og prøv en tur på vandet til Samsø kano, kajak og SUP festival

Få en sjov og dejlig start på sommerferien på skønne Samsø, når du helt gratis kan komme og prøve kano, kajak og SUP. Det hele foregår som en del af Samsø kano, kajak og SUP festival, som løber af stablen i starten af juli.