Kano, Kajak og SUP

Kom og prøv en tur på vandet til Samsø kano, kajak og SUP festival

Få en sjov og dejlig start på sommerferien på skønne Samsø, når du helt gratis kan komme og prøve kano, kajak og SUP. Det hele foregår som en del af Samsø kano, kajak og SUP festival, som løber af stablen i starten af juli.

Erfarne instruktører står klar til at tage imod dig, og vise dig hvorfor mange danskere har valgt at dyrke idræt på vandet. At svæve på bølgen blå, adrenalinsus, eller en stille tur med vennerne. Der er noget for enhver smag på vandet – og der vil være noget for alle uanset forudsætninger.

Hvornår foregår det?

Kom og prøv arrangementerne foregår over to dage, og begge dage dukker du bare op i det angivne tidsrum. Arrangementerne er fuldstændig GRATIS.

  • 2. juli kl. 10-16
  • 3. juli kl. 10-16

Hvor foregår det?

Det hele foregår ved Ballen Strand, 8305 Samsø.

Hvem kan dukke op?

ALLE kan dukke op. Det kræver egentlig kun, at du er tilpas og tryg ved at være i vand. Men det gode ved aktivitet på vandet er, at der er noget for enhver smag og for alle, uanset hvilke forudsætninger du har. Dagene er tilegnet begynderne, som ikke har prøvet det før, og gerne vil prøve en tur.

Der vil være erfarne instruktører, der tager imod og guider dig.

Børn op til 12 år skal være i følge med en voksen.

Hvilke aktiviteter kan du prøve?

På selve dagen vil du både kunne prøve kano, havkajak og SUP. Det er Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, der står for arrangementerne.

Der er desuden lavet et samarbejde med Surfline, som kommer og viser forskellige typer af grej frem, som det er muligt for dig at prøve og evt. købe.

Hvad skal du medbringe?

Medbring skiftetøj og godt humør. Vi sørger for udstyr og grej, som du kan låne.

Så tag familien, naboen, kæresten eller vennerne med og få en skøn oplevelse på vandet.