Kano, Kajak og SUP

Players 1st
- gratis licens

Hør hvad jeres medlemmer synes, og bliv en mere attraktiv klub.

Få viden om jeres medlemmer

Players 1st er et elektronisk spørgeskema, der spørger ind til medlemmernes tilfredshed med forskellige dele af klubben. Der er spørgsmål om faciliteter, både, træning, instruktører, bestyrelse mm.

Systemet er et supplement til jeres daglige kontakt med klubbens medlemmer, og der bliver spurgt ind til de ting, I ikke lige får talt om til dagligt.

Se klubbens udvikling og sammenlign jer med andre klubber
Jeres resultater bliver præsenteret i et dashboard, der gør det meget overskueligt at se, hvad der er vigtigt for netop jeres medlemmer, hvor der er udviklingspotentialer, og hvor i bare skal fortsætte det gode arbejde.

Vi anbefaler, at i kører undersøgelsen én gang årligt i løbet af efteråret, så årets nye medlemmer har mulighed for at svare på, hvordan deres begyndelse i klubben har været.

Når I har gennemført et par undersøgelser, kan I se, hvordan jeres indsatser har virket. I kan også sammenligne jeres resultater med andre klubber.

Medlemmerne vil gerne bidrage til klubbens udvikling
Mange kano-, kajak- og SUP-klubber har allerede prøvet Players 1st - og bruger systemet aktivt i dag til at arbejde med rekruttering og fastholdelse i klubben. 

Det er meget vigtigt, at i som klub på forhånd fortæller jeres medlemmer, at I går i gang med at bruge Players 1st, og at I gerne vil have deres input til at udvikle jeres klub. Til gengæld er det vores erfaringer, at medlemmerne meget gerne vil bidrage til udviklingen af klubben, og der er ret høje svarprocenter. Til gengæld forventer de også, at bestyrelsen tager resultaterne alvorligt og handler på dem.

Gratis licenser i 2022
I 2022 uddeler vi gratis licenser til klubber, der har interesse for at prøve systemet. En licens gælder for ét år af gangen. Hvis du er interesseret i at prøve Players 1st, så udfyld kontaktformularen nedenfor. 

Hvis du har fået tildelt en gratis licens, så skal du blot udfylde de praktiske informationer om klubben. Derefter skal du starte det gratis abonnement, som er betalt af Bevæg dig for livet - kano, kajak og SUP. Møder du nedenstående felt, hvor der står betalingsmetode og "faktura tilsendt på e-mail", så skal du blot trykke "next". Der vil ikke komme en faktura til foreningen, men fakturaen vil blive sendt til os i Bevæg dig for livet - kano, kajak og SUP. 

Hvordan fungerer Players 1st? 

Få en introduktion her.

 

Interesseret i at høre mere om Players 1st?

Udfyld formularen her, så tager vi kontakt til dig.

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.