Kano, Kajak og SUP

Begynderrejsen - Fra gæst til fast medlem af klubben

De fleste kano-, kajak- og SUP-klubber er rigtig gode til at tiltrække nye medlemmer, men rigtig mange klubber oplever desværre også, at mange medlemmer falder fra. Vi tager fat i de situationer, hvor vi har erfaring med, at begynderne falder fra og hjælper klubben med at få jeres begyndere godt integreret.

Frironing
Når en ny kajakroer begynder i en klub, er der i de fleste klubber fokus på de tekniske færdigheder, så de nye roere færdes sikkert på vandet, og vores tilbagemeldinger fra begynderne viser, at instruktørerne på begynderholdene gør det rigtigt godt. Når man er friroet, er man "rigtigt" medlem med nøgle og lov til at låne klubkajakker.

I Begynderrejsen ser vi lidt bredere på forløbet fra det første møde med klubben til, at man er fast medlem, der har roet et par år. Vi har slået ned på 30 handlinger, man som en begynder, Kajak-Kaj gennemgår i sine første år i klubben. Kaj deltager eksempelvis i introduktionsforløb, og han ror sin første tur på egen hånd.

I har garanteret rigtigt godt styr på det meste, men Men hvordan finder Kaj en ro-makker, og skal man være handicappet for at ro handicaproning? Er julefrokosten også for begyndere, og hvad hvis Kaj er lidt usikker på at gå på vandet for første gang i anden sæson?

Udvalgte handlinger
Vi gennemgår Kajs rejse i netop jeres klub og udvælger nogle handlinger, hvor i gerne vil gøre det lettere for Kaj. Det kan være handlinger, som begynderne i jeres klub har det lidt svært ved, eller hvor i ved at der er mange, der falder fra.

Vi gør det let for begynderne
Når vi har fundet de emner, vi vil arbejde med, kigger vi på de barrierer, der kan være for Kaj. Det kan være, at han føler sig usikker, han ikke har noget at ro med, eller at han ikke lige selv får taget initiativet. Så ser vi, hvordan i som klub kan gøre det lettere for Kaj at overvinde de forskellige barrierer, han oplever.

Paddlers
Jeres instruktører har garanteret nok at gøre med frironingen, så det er en god idé, at lade nogen andre erfarne roere sørge for, at begynderne bliver godt integreret i klubben. Vi tilbyder at uddanne Paddlers, der har fokus på netop begynderne i klubben.

Har I brug for hjælp og sparring?

Skriv til os via formularen her, så kigger vi på mulighederne i jeres klub.

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.