Kano, Kajak og SUP

Bliv aktive sammen på vandet med kajak og SUP

Flere og flere danskere vil gerne dyrke motion på vandet og samtidig opleve Danmarks unikke kyststrækning. Derfor er der brug for nye og alternative indsatser for at sikre, at stadig flere får mulighed for at nyde natur, fællesskab og motion i det blå.

 

I Bevæg dig for livet - Kano, Kajak og SUP vil vi meget gerne være med til at skabe flere aktive fællesskaber på vandet. Fx for arbejdspladser, uddannelsessteder og i boligforeninger. Sammen finder vi ud af, hvordan vi kan sammensætte tilbuddet og ressourcerne, så det bliver en succes for alle parter.

Formålet med kajak og SUP, er foruden motion- og sundhedsaspektet, også en god mulighed for at styrke fællesskabet og sammenholdet – og endda på en sjov og anderledes måde.

Dette kræves for at komme godt i gang:

  • Hold på minimum 6-8 deltagere i alderen 18 +. Derudover er eneste forudsætning for at deltage lysten og modet til at lære nye færdigheder, nye sider af sig selv og hinanden.
  • Et egnet sted til at komme i vandet – typisk indebærer dette, at der er mulighed for at opbevare udstyret lige i nærheden af vandet, og/eller at der er gode adgangsforhold med bil. 
  • Udstyr: Svømmeveste, padler, SUP-boards eller kajakker afhængigt af den valgte aktivitet. Bevæg dig for livet kan vejlede om indkøb eller leje af passende udstyr.
  • Bevæg dig for livet stiller instruktører til rådighed til eksempelvis faste ugentlige træninger eller til et IPP 2 instruktionskursus. Instruktør og undervisning sikrer, at deltagerne får en god oplevelse, og at aktiviteten foregår på en sikker og tryg måde.

Der er gode erfaringer med at etablere aktiviteterne med bidrag fra flere parter. Det kan eksempelvis være en mindre egenbetaling fra deltagerne, et bidrag fra kommunen samt en indsats fra Bevæg dig for livet. Ofte kan kommunerne bidrage med ressourcer fra en projektleder, netværk, lokalkendskab samt evt. tilskud til indkøb af udstyr til træningen.

Tøv ikke med at kontakt os, så vi sammen kan finde en godløsning til jeres lokalområde:

Konsulent, Kano, kajak og SUP
Astrid Hjorth

Tel: 22 16 80 54 / 79 40 48 79
Mail: ah@bevaegdigforlivet.dk