Kano, Kajak og SUP

Om vores koncepter

Kano- og kajaksporten er i rivende udvikling med flere aktive roere og medlemmer i kano- og kajakklubberne. Bevæg dig for livet - Kano, Kajak og SUP vil gerne bidrage til, at endnu flere kommer på vandet i kano og kajak.

Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP er et samarbejde mellem DIF, DGI og Dansk Kano og Kajak Forbund med det formål at få flere mennesker ud at ro kano, kajak eller SUP. Vi er en del af den nationale Vision 25-50-75. 

Vi støtter kano-, kajak- og SUP-klubber, der gerne vil tiltrække og fastholde medlemmer. Samtidig samarbejder vi med kommercielle operatører og andre partnere om at give flere mennesker mulighed for at prøve kræfter med kano-, kajak- og SUP-sporten. 

Vi giver nybegyndere og motionsinteresserede gode oplevelser på vandet og hjælper selvorganiserede til at blive bedre roere. 

Baseret på erfaringer og tilbagemeldinger fra klubber og foreninger har vi i Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP udarbejdet koncepter, der er tilpasset klubber og roere. 

Kom og prøv-arrangementer er for nybegyndere og motionsinteresserede, der gerne vil prøve kano, kajak eller SUP 

Bevæg dig for livet - Kano, kajak og SUP kan, med vores konsulenter, give gode tip til afvikling af Kom og prøv-arrangementer på en god og sikker måde. Vi kan også bidrage med et tilhørende markedsføringskit. 

Markedsføringskittet består af plakater, foldere, tekst til Facebook, presse og kan tilpasses netop jeres klub og arrangement. 

Klubben står selv for at gennemføre et Kom og prøv-arrangement.  

Mere info 
 

Introforløb er for nybegyndere og selvorganiserede roere 

Nogle kano- og kajakinteresserede efterspørger en overskuelig introduktion til roning uden at skulle forpligte sig til et forløb over flere måneder.  Introforløbet tilpasses de forskellige bådtyper - så det kan laves som havkajak-intro, kajakpolo-intro, SUP-intro etc. 

Introforløbet består af 3 x 3 timer, hvor nybegyndere kan opleve at ro i et fællesskab, og hvor selvorganiserede roere kan få styrket sine kompetencer. 

Introforløbet kan tilpasses klubbens ønsker og behov. Vi giver et tilskud på op til 3.000 kroner per kursus, I gennemfører. 

Mere info 
 

Paddlers kan hjælpe nye roere godt i gang i klubben 

Klubben kan få tilskud til at afholde kursus for at uddanne Paddlers. En paddler skal give nye medlemmer i klubben en god start på klublivet og gennem en inkluderende stil bidrage til at fastholde flere medlemmer i klubben efter det første år.  

Mere info 

 

Klubtuning udvikler klubben

Hvis jeres klub er interesseret, tilbyder vi også et udviklingsforløb, vi har valgt at kalde Klubtuning. Vores konsulenter hjælper jer med at blive klogere på, hvor klubben står, hvad I er gode til, og hvordan I kan udnytte jeres styrker i jeres arbejde med rekruttering og fastholdelse i klubben. 

Det kan være, at I bare har behov for inspiration, og det kan også være, at det giver mere mening for jer med et skræddersyet forløb, hvor vi hjælper jer med at tune jeres klub, hvor I har brug for det.  

Klubtuningsforløbene er gratis. Tag gerne kontakt til en af vores konsulenter for en uforpligtende snak. 

Mere info

 

Players 1st

Få viden om jeres medlemmer. Players 1st er et elektronisk spørgeskema, der spørger ind til medlemmernes tilfredshed med forskellige dele af klubben. Der er spørgsmål om faciliteter, både, træning, instruktører, bestyrelse mm.

Systemet er et supplement til jeres daglige kontakt med klubbens medlemmer, og der bliver spurgt ind til de ting, I ikke lige får talt om til dagligt.

Jeres resultater bliver præsenteret i et dashboard, der gør det meget overskueligt at se, hvad der er vigtigt for netop jeres medlemmer, hvor der er udviklingspotentialer, og hvor i bare skal fortsætte det gode arbejde.

Vi anbefaler, at i kører undersøgelsen én gang årligt i løbet af efteråret, så årets nye medlemmer har mulighed for at svare på, hvordan deres begyndelse i klubben har været.

Når I har gennemført et par undersøgelser, kan I se, hvordan jeres indsatser har virket. I kan også sammenligne jeres resultater med andre klubber.

Mere info