Kano, Kajak og SUP

Om vores koncepter

Kano- og kajaksporten er i rivende udvikling med flere aktive roere og medlemmer i kano- og kajakklubberne. Bevæg dig for livet - Kano, Kajak og SUP vil gerne bidrage til, at endnu flere kommer på vandet i kano og kajak.

Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP er et samarbejde mellem DIF, DGI og Dansk Kano og Kajak Forbund med det formål at få flere mennesker ud at ro kano, kajak eller SUP. Vi er en del af den nationale Vision 25-50-75. 

Vi støtter kano-, kajak- og SUP-klubber, der gerne vil tiltrække og fastholde medlemmer. Samtidig samarbejder vi med kommercielle operatører og andre partnere om at give flere mennesker mulighed for at prøve kræfter med kano-, kajak- og SUP-sporten. 

Vi giver nybegyndere og motionsinteresserede gode oplevelser på vandet og hjælper selvorganiserede til at blive bedre roere. 

Baseret på erfaringer og tilbagemeldinger fra klubber og foreninger har vi i Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP udarbejdet koncepter, der er tilpasset klubber og roere. 

Kom og prøv-arrangementer er for nybegyndere og motionsinteresserede, der gerne vil prøve kano, kajak eller SUP 

Bevæg dig for livet - Kano, kajak og SUP kan, med vores konsulenter, give gode tip til afvikling af Kom og prøv-arrangementer på en god og sikker måde. Vi kan også bidrage med et tilhørende markedsføringskit. 

Markedsføringskittet består af plakater, foldere, tekst til Facebook, presse og kan tilpasses netop jeres klub og arrangement. 

Klubben står selv for at gennemføre et Kom og prøv-arrangement.  

Mere info 
 

Vinterfastholdelse

På baggrund af de gode erfaringer fra tidligere år arbejder vi igen 2023 med at sætte fokus på fastholdelse af medlemmer vinteren over.

I løbet af foråret 2023 kan I her læse mere om mulighederne for at arbejde med vinterfastholdelse i jeres forening.

Mere info 

Paddlers kan hjælpe nye roere godt i gang i klubben 

Klubben kan få tilskud til at afholde kursus for at uddanne Paddlers. En paddler skal give nye medlemmer i klubben en god start på klublivet og gennem en inkluderende stil bidrage til at fastholde flere medlemmer i klubben efter det første år.  

Mere info