Kano, Kajak og SUP

Tre værktøjer til at udvikle jeres klub over vinteren

Standerstrygningen har måske fundet sted i jeres klub. Aktivitetsniveauet er dalet blandt medlemmerne. Vinteren står og banker på døren, og I kan nu puste ud i bestyrelsen efter en sæson, som har budt på masser af sjove aktiviteter og arrangementer (forhåbentlig). Men når aktivitetsniveauet daler giver det også fornyet tid til klubudvikling. Her får I tre værktøjer, som I kan bruge til at udvikle klubben henover vinteren.

Players 1st - hør hvad jeres medlemmer synes

 

Første værktøj er en inddragelse af jeres medlemmer og deres syn på klubben. Redskabet hedder Players 1st og er et elektronisk spørgeskema, der spørger ind til medlemmernes tilfredshed med forskellige dele af klubben. Der er spørgsmål om faciliteter, både, træning, instruktører, bestyrelse mm.

Systemet er et supplement til jeres daglige kontakt med klubbens medlemmer, og der bliver spurgt ind til de ting, I ikke lige får talt om til dagligt.

Når medlemmerne har svaret, så bliver jeres resultater præsenteret i et dashboard, der gør det meget overskueligt at se, hvad der er vigtigt for netop jeres medlemmer, hvor der er udviklingspotentialer, og hvor I bare skal fortsætte det gode arbejde. Med Players 1st får I altså en række resultater, som kan være grobund for snakke i bestyrelsen, og måske et videre arbejde, der har fokus på fastholdelse og rekruttering af medlemmer.

Eksempelvis kan det være, at jeres medlemmer synes, at klubben bør have SUP som aktivitet. Synes mange det, så skal I måske overveje: 

  • Kan I kan søge fonde til udstyr?
  • Kan der findes instruktører?
  • Er der plads til opbevaring af paddleboards i klubben?
  • Hvem har tidligere haft succes med tiltaget, som vi kan snakke med?
  • Er det noget, som I i bestyrelsen vil sætte penge af til?

Vi har i år en række gratis licenser til Players 1st, som vi uddeler til kano-, kajak- og SUP klubber. 

Begynderrejsen - rejsen fra første møde med klubben til fast medlem

 

Kender du Kajak-Kaj og Kajak-Katja?

De fleste kano-,kajak- og SUP-klubber er rigtig gode til at tiltrække nye medlemmer, men rigtig mange oplever desværre også, at mange medlemmer falder fra igen. Derfor har vi udarbejdet et værktøj, der hedder begynderrejsen.

Her ser vi lidt bredere på forløbet fra det første møde med klubben til, at man er fast medlem, der har roet et par år. Vi har slået ned på 30 handlinger, man som begynder (Kajak-Kaj) gennemgår i sine første år i klubben. Det gælder lige fra introforløb til første tur på egen hånd til deltagelse i sociale arrangementer.

I har garanteret rigtigt godt styr på det meste, men hvordan finder Kaj en ro-makker? Er julefrokosten også for begyndere? og hvad hvis Kaj er lidt usikker på at gå på vandet for første gang i anden sæson? Hvordan håndterer I det?

Begynderrejsen er ikke ens for alle klubber. Vores konsulenter står derfor klar til helt gratis at hjælpe jeres klub med at kigge på, hvordan jeres begynderrejse ser ud - og hvor I kan gøre det lettere for begynderen.

Klubtuning - tune klubben, så I står skarpt

Ved I ikke, hvordan I helt skal analysere resultaterne fra Players 1st, eller hvordan I skal komme i gang med at kigge på begynderrejsen i jeres klub? Bare rolig. Så er der hjælp at hente.

Vores konsulenter, står nemlig klar til at hjælpe jer. Vil I arbejde målrettet med at tiltrække og fastholde medlemmer, tilbyder vi et spændende udviklingsforløb, som vi kalder Klubtuning. 

Klubtuning er et skræddersyet udviklingsforløb, hvor vi fokuserer på jeres behov i klubben. Det er helt gratis.

Vi tilknytter en konsulent, som hjælper jer igennem forløbet. 

Hvad ønsker I hjælp til?

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.