Kano, Kajak og SUP

Kom og prøv kajak og SUP i Tre Lyng i Odsherred

Er du til naturoplevelser, fællesskaber og motion på vandet, så skal du prøve en tur i havkajak eller på paddleboard - måske sammen med din familie eller nabo? Nu har du muligheden i Tre Lyng i Odsherred.

Bevæg dig for livet - Kano, Kajak og SUP og grundejerforeningen Tre Lyng har indgået et samarbejde om at få flere i området ud at være aktive på vandet. Vandsport er i stor fremgang i Danmark og i 2020, hvor rigtig mange holdt ferie i Danmark, kunne man mange steder opleve at se folk på de populære paddleboards rundt omkring på vores kyster og søer.

Tre Lyng og Bevæg dig for livet – Kano, Kajak og SUP vil gerne samarbejde om at lave et padlefællesskab for alle i og omkring Tre Lyng i Odsherred. Både jer, som aldrig har prøvet at padle før, men også de af jer, som måske har prøvet lidt på egen hånd. Måske har du allerede investeret i et paddleboard eller en kajak og er interesseret i noget mere viden og træning omkring teknik og sikkerhed.

I samarbejde med Karin Levinsen, som udover at være medlem af grundejerforeningen, også er kajak- og paddleinstruktør, har vi udarbejdet 2 forskellige arrangementer, som du kan tilmelde dig, hvis du har lyst til at prøve om padlesport kunne være noget for dig. De to arrangementer kan du læse mere om nedenfor.

Arrangementet er for alle - uanset om du er medlem af grundejerforeningen eller ej.

Tilmelding

SUP-intro

Her har du mulighed for at tilmelde dig til et ”kom og prøv” kursus med en varighed af ca. 1,5 time for SUP. 

Dato: 

Lørdag den 3. juli kl. 09-10.15 - Tilmelding foregår her

Lørdag den 3. juli kl. 10.45-12.00 - Tilmelding foregår her

SUP-trim

Arrangementet her er for dig, der allerede padler lidt på SUP. Du kan holde balancen stabilt, og du føler dig klar til at tage næste skridt.

Dato:

Lørdag den 3. juli kl. 13.00 - 14.15 - Tilmelding foregår her

Lørdag den 3. juli kl. 14.45 - 16.00 - Tilmelding foregår her

Havkajak-intro

Her har du mulighed for at tilmelde dig til et ”kom og prøv” kursus med en varighed af ca. 3 timer for havkajak. På kurset vil du få både teoretisk og praktisk viden om at ro. 

Dato: 

Lørdag den 10. juli kl. 09.00 - 12.00 - Tilmelding foregår her

Havkajak-trim

Hvis du har prøvet at padle havkajak før eller allerede padler lidt ind imellem, og du dermed gjort dig de første erfaringer, kan holde balancen stabilt, når du padler, og du føler dig klar til at tage det næste skridt i havkajak, så er det ”kajaktrim”, du skal melde dig til. Her arbejdes der med udvidet teknik og sikkerhed.

Dato: 

Lørdag den 10. juli kl. 13.00 - 16.00 - Tilmelding foregår her

Lokalitet
Kurserne vil som udgangspunkt blive afholdt ved Høve Hundeskov, Høve Stræde 17, 4550 Asnæs, men afhængig af vejrforholdene kan det blive flyttet til en alternativ placering. Hvis vejret er meget dårligt, kan det blive helt aflyst. Ved aflysning bliver det indbetalte beløb refunderet.

Udstyr
Du må meget gerne selv medbringe din havkajak eller dit paddleboard, men til dem som ikke har eget udstyr, er det muligt at låne det. Husk at anfør på din tilmelding, om du selv medbringer udstyr.

Pris og tilmelding
Prisen for at deltage i et SUP-arrangement er 100 kroner, og prisen for at deltage i et kajak-arrangement er 150 kroner.

Sidste tilmeldingsfrist er 1. juli 2021 for SUP-arrangementerne og 8. juli 2021 for kajak-arrangementerne.

Opfølgning
Efter afholdelse af kurserne vil vi evaluere forløbene, og tage en snak om, hvad vi kan gøre for at etablere og fastholde et padlefællesskab i området. Fordelene ved at være i et padlefællesskab er, at man altid har nogen at padle sammen med, der er en større sikkerhed i at være flere afsted og det er mere forpligtigende at komme ud og padle, når man gør det i fællesskab. Du bliver også sikret nogen fælles oplevelser i naturen henover året.