Kano, Kajak og SUP

Lav et klubevent - for nuværende og tidligere medlemmer

Danmark Padler er en uge i padlesportens tegn. Derfor er det også oplagt at lave et arrangement for jeres nuværende - men i høj grad også tidligere medlemmer.

Det sociale i klubben betyder meget for medlemmernes trivsel. Danmark Padler er en oplagt mulighed for at dyrke det sociale. Vi opfordrer derfor til, at I laver et arrangement for jeres nuværende og tidligere medlemmer i løbet af ugen. Det kunne være:

  • En tur på vandet med efterfølgende grillpølse og hygge 
  • En workshop med instruktør og efterfølgende social hygge 
  • Medbring en ven-arrangement - hvor kano, kajak og SUP kan blive introduceret til en person, som jeres medlemmer tager med ned i klubben. 

Det er op til fri fantasi, hvad I ønsker at lave. Vi har udarbejdet noget markedsføringsmateriale, som I kan bruge til at tiltrække tidligere medlemmer til jeres arrangement. Og husk: Den personlige kontakt er vigtig for at trække de tidligere medlemmer tilbage i klubben. 

Download markedsføringsmateriale til at tiltrække tidligere medlemmer

 

Tekster til download

Her kan I downloade teksterne, der skal hjælpe med at tiltrække tidligere medlemmer ned i klubben. Sørg for at ændre alle punkter, der står med rød. 

Download plakat

> PLAKAT KAJAK
> PLAKAT KANO 
> PLAKAT SUP 
> PLAKAT SUP OG KAJAK

Download plakaterne og udfyld dem med info om jeres arrangement. Plakaterne har skrivbare felter, og du kan derfor skrive direkte på plakaten. 

Sjove invitationer

 

 

>FIND DE SJOVE INVITATIONER

Vi har udarbejdet nogle sjove invitationer, som du kan sende til de tidligere medlemmer - eller som jeres medlemmer kan sende til en ven/nabo.