Kano, Kajak og SUP

Skal jeres fællesskab være med til Danmark Padler?

Som kommerciel eller offentlig aktør har I også mulighed for at blive en del af det landsdækkende event Danmark Padler. Lav et fedt arrangement for begyndere i kajak, kano eller på SUP - og bliv en del af den landsdækkende kampagne fra d. 27. maj - 5. juni 2023

Danmark Padler er for alle parter, der ønsker at skabe et fedt kom og prøv arrangement for danskerne – og dermed præsentere dem for glæden og fællesskabet ved en tur på vandet. Udover klubber, så er det muligt for private og offentlige aktører at lave arrangementer. Det kan være kommuner, private firmaer, campingpladser, grundejerforeninger, uddannelsesinstitutioner ol.. 

Så vil I skabe en skøn oplevelse på vandet, så tilmeld jer og vær med i den landsdækkende kampagne fra d. 27. maj - 5. juni 2023. 

Sådan gør I: 

1. Find et tidspunkt

Find en eller flere dage mellem den 27. maj - 5. juni 2023, hvor I vil afvikle jeres kom-og-prøv arrangement

2. Udfyld formularen

Udfyld formularen her på siden med så mange oplysninger som muligt om det kom-og-prøv arrangement, I vil afholde under "Danmark Padler" ugen. 

Når I har gjort dette, opretter vi jeres arrangement på vores Danmarkskort, hvor vi samler alle aktiviteter for begyndere landet over. Når kortet er klart, så kan I finde det her på hjemmesiden.

3. Hent markedsføringsmateriale

Hent vores markedsføringsmateriale og skab opmærksomhed omkring jeres arrangement i lokalområdet. Materialet er under udarbejdelse. I kan finde det her på hjemmesiden, så snart det er klar. 

Hvorfor være en del af Danmark Padler?

 • Hvad er fordelene ved at lave et arrangement under Danmark Padler?

  I har mulighed for at vise jeres tilbud frem for danskerne - og har mulighed for at skabe interesse hos dem for kano, kajak og SUP

  I bliver en del af den landsdækkende markedsføring, som vi står for

  I får en markedsføringspakke fra kampagnen, som er klar til at bruge på jeres egne kanaler

  I bliver et samlingssted for lokalområdet, hvor I sikrer fællesskab og sammenhold

 • Hvad kræver det af jer?

  Det kræver, at I er klar på at skabe gode rammer omkring kom-og-prøv arrangementet for lokalområdet og de personer, der ikke har prøvet kano, kajak eller SUP før.

  At I har styr på sikkerheden for nye i kano, kajak og SUP – og at I på dagen stiller med instruktører.

  At I har udstyr, som deltagerne har mulighed for at låne på dagen.

  At I i jeres markedsføring af Danmark Padler nævner Bevæg dig for livet – kano, kajak og SUP, der er arrangør af eventen

Tilmelding og tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er overskredet, og det er derfor ikke længere muligt at tilmelde jeres arrangement som en del af Danmark Padler. Vi siger tak til alle, der har tilmeldt sig Danmark Padler.

HVAD ER DANMARK PADLER?

I 2021 blev det landsdækkende event Danmark Padler afviklet for første gang. Målet er klart igen i år: Flest mulige danskere skal prøve en tur på vandet i kano, kajak eller på SUP i perioden 27. maj - 5. juni 2023. 

> LÆS MERE OM DANMARK PADLER