Tennis

Tennissportens Dag 2023 blæste sommersæsonen godt i gang

Mange klubber oplevede pæn interesse, da der lørdag 29. april var Tennissportens Dag i 201 klubber fordelt over hele landet.

Tennissportens Dag er efterhånden en rutineret sag. Det landsdækkende åbent hus-arrangement har mere end ti år på bagen. Lørdag blev det bekræftet, at dagen absolut stadig kan være med til at fornøje og skabe tennisoplevelser for gamle såvel som nye medlemmer.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagende klubber, og de hertil mange frivillige, som har været med at skabe en mindeværdig Tennissportens Dag, hvor nye spillere får mulighed for at starte deres personlige tennisrejse,” siger Lorenz Sønderby, der som projektleder i Bevæg dig for livet - Tennis er ansvarlig for den landsdækkende indsats omkring Tennissportens Dag.

Tennissportens Dag 2023 i tal

Antal klubber: 201
Antal deltagere: 6.600
Antal nye besøgende: 2.650
Antal nye medlemmer: 1.350

Besøgstallene i de enkelte klubber var meget forskellige. Enkelte steder dukkede der ikke mange nye ansigter op, mens der andre steder kom et trecifret antal nysgerrige forbi.

Det er ikke altid de største klubber, der har størst besøgstal. Det afhænger også meget af klubbens egen indsats med at promovere arrangementet. Uanset hvad, er det altid givet godt ud at gøre opmærksom på klubben,” siger Lorenz Sønderby, og fortsætter:

Vi hører ofte om folk, som har set kampagnen i tidligere år, men var forhindret, og så pludselig kan de godt den pågældende dag. Ligeledes kan andre nysgerrige måske finde på at kigge forbi klubben en anden dag."

Samtidig løfter han sløret for, at Tennissportens Dag vender tilbage i 2024. Her bliver datoen lørdag 27. april.

Stemninger fra Tennissportens Dag 2023

 

Dansk Tennis Forbund og DGI ønsker at sige tak til alle, som har hjulpet til med at arrangere Tennissportens Dag og gøre det til en speciel dag, hvor vores skønne sport blev vist frem over hele landet.

Vi glæder os til at afholde Tennissportens Dag sammen med jer igen lørdag 27. april 2024.