Tennis

Tennissportens Dag - en smilende sæsonstart!

Dagen er en unik mulighed for at vise klubbens kærlighed til tennis. Nye spillere kan opleve den helt specielle gejst og kammeratskab, der hersker hos jer. Så gør som 260 af dine kollegaklubber og deltag i Tennissportens Dag lørdag 8. maj 2021.

Tennissportens Dag i tal

Rundt regnet 8.800 deltog på Tennissportens Dag 2019 rundt om i 260 af landets tennisklubber.
Heraf var godt 3.000 nye ansigter, og cirka 1.800 meldte sig ind i en tennisklub.
(Tennissportens Dag 2020 måtte desværre aflyses pga. corona).

Tennissportens Dag er en landsdækkende event, hvor tennisklubber i hele landet viser klubben og tennissporten frem på bedste vis. Nogle byder på pølser og brød, andre på fællessang og sjove lege for de mindste – og nogle spiller op til "rundt om nettet" eller en ægte "herredyst" på gruset. Mulighederne er uendelige, hvis bare man har det sjovt. Det er en dag, hvor klubben kan vise klublivet indefra - det herlige kammeratskab, snakken over kaffen, følelsen af at ramme bolden lige i bagdelen, og så alt det andet fantastiske tennis kan byde på. 

" Set i lyset af corona, håber vi i størst mulig omfang at kunne gennemføre et Tennissportens Dag i 2021, som ligger i tråd med tidligere års aktivitet og stemning. Vi har samlet en række Covid-19 anbefalinger her, som er vigtige at have med i overvejelserne.

Hvorfor skal jeres klub deltage? 

Fordi det er et velkendt og attraktivt udstillingsvindue for nye medlemmer, og fordi det er en mulighed for at dele alt det, vi alle elsker ved sporten. Sagt med andre ord, er det her de lokale for alvor kan få en smagsprøve på alle de tennislækkerier, som jeres klub kan diske op med.

Tennissportens Dag adskiller sig fra et almindeligt Åbent Hus-arrangement ved at DTF, DGI Tennis og alle de andre klubber landet over tilsammen promoverer dagen. 

Med Tennissportens Dag får jeres klub:

Gør Tennissportens Dag til en sikker vinder?

I bestemmer selv varigheden og omfanget af jeres arrangement, når bare I sikrer, at de fremmødte får en sikker, god og gratis tennisoplevelse.

Der kan være en række forbehold på grund af corona, som klubben skal være opmærksom på.
Se covid-19 anbefalingerne til Tennissportens Dag 2021 her.

Det vigtigste er, at gøre dagen til et arrangement, der videst muligt viser den sociale side af tennissporten.

Ingen gæster - ingen sjov! Derfor er det også afgørende, at I selv er med til at skabe opmærksomhed omkring arrangementet lokalt og bruger jeres netværk aktivt. En af anbefalingerne til Tennissportens Dag 2021 er, at klubben selv tager imod til tilmeldinger på forhånd, så det bliver lettere at håndtere fremmødet på dagen.