Tennis

Tennissportens Dag - en smilende sæsonstart!
(aflyst i 2020 pga. corona-virus)

Dagen er en unik mulighed for at vise klubbens kærlighed til tennis. Nye spillere oplever den helt specielle gejst og kammeratskab, der hersker hos jer. Så gør som 260 af dine kollegaklubber og deltag i Tennissportens Dag lørdag 2. maj 2020. Det bliver stort!

Tennissportens Dag 2019 i tal

Rundt regnet 8.800 deltog på Tennissportens Dag rundt om i 260 af landets tennisklubber.
Heraf var godt 3.000 nye ansigter, og cirka 1.800 meldte sig ind i en tennisklub.

Tennissportens Dag er en landsdækkende event, hvor tennisklubber i hele landet viser klubben og tennissporten frem på bedste vis. Nogle byder på pølser og brød, andre på fællessang og sjove lege for de mindste, og nogle byder på "rundt om nettet" eller en rigtig "herredyst" på gruset. Mulighederne er uendelige, hvis bare man har det sjovt. Det er en dag, hvor klubben kan vise klublivet indefra - det herlige kammeratskab, snakken over kaffen, følelsen af at ramme bolden lige i bagdelen, og så alt det andet fantastiske tennis kan byde på. 

Hvorfor skal jeres klub deltage? 

Fordi det er et udstillingsvindue for nye medlemmer, og fordi det er en mulighed for at dele alt det, vi alle elsker ved sporten. Sagt med andre ord, er det her de lokale for alvor kan få en smagsprøve på alle de tennislækkerier, som jeres klub kan diske op med.

Tennissportens Dag adskiller sig fra et almindeligt Åbent Hus-arrangement ved, at DTF, DGI Tennis og alle de andre klubber landet over tilsammen promoverer Tennissportens Dag. 

Med Tennissportens Dag får jeres klub mulighed for at:

Hvordan får jeres klub den bedste oplevelse?

I bestemmer selv størrelsen og omfanget af jeres arrangement, når bare I sikrer, at de fremmødte deltagere får en god og gratis tennisoplevelse.

I kan med fordel kombinere jeres traditionelle standerhejsning eller store åbningsdag med Tennissportens Dag. Det er også her, I med fordel kan inddrage lokale sponsorer og andre vigtige interessenter. Det vigtigste er, at gøre dagen til et arrangement, der samler klubben og viser den sociale side af tennissporten.

Ingen gæster - ingen sjov. Derfor er det altafgørende, at I også selv skaber opmærksomhed omkring arrangementet lokalt og bruger jeres netværk aktivt.