Tennis

Tennissportens Dag - en smilende sæsonstart!

Dagen er en unik mulighed for at vise klubbens kærlighed til tennis. Nye spillere kan opleve den helt specielle gejst og kammeratskab, der hersker hos jer. Så gør som over 200 af dine kollegaklubber og deltag i Tennissportens Dag lørdag 27. april 2024.

Tennissportens Dag i tal

På Tennissportens Dag 2023 deltog godt 6.600 personer rundt om i 201 af landets tennisklubber.
Heraf var godt 2.650 nye ansigter, hvoraf cirka 1.350 meldte sig ind i en tennisklub.

Tennissportens Dag er en landsdækkende event, hvor tennisklubber i hele landet viser tennissporten frem på bedste vis. Nogle byder på lækker forplejning, andre på fællessang og sjove lege for de mindste – og nogle spiller op til "rundt om nettet" eller en ægte "herredyst" på gruset. Mulighederne er uendelige, hvis bare man har det sjovt. Det er en dag, hvor klubben kan vise klublivet indefra - det herlige kammeratskab, snakken over kaffen, følelsen af at ramme bolden lige i bagdelen, og så alt det andet fantastiske tennis kan byde på. 

> TILMELD KLUBBEN HER

Hvorfor skal jeres klub deltage? 

Fordi det er et velkendt og attraktivt udstillingsvindue for nye potentielle medlemmer, og fordi det er en mulighed for at dele alt det, vi alle elsker ved sporten. Sagt med andre ord, er det her de lokale for alvor kan få en smagsprøve på alle tennisklubbens lækkerier.

DTF, DGI Tennis og tennisklubber landet over promoverer og høster i fællesskab fordelene af en fælles indsats.

Med Tennissportens Dag får jeres klub:

Gør Tennissportens Dag til en sikker vinder!

I bestemmer selv varigheden og omfanget af jeres arrangement, når bare I sikrer, at de fremmødte får en god og gratis tennisoplevelse.

Det vigtigste er, at gøre dagen til et arrangement, der videst muligt viser den sociale side af tennissporten.

Ingen gæster - ingen sjov! Derfor er det også afgørende, at I selv er med til at skabe opmærksomhed omkring arrangementet lokalt og bruger jeres netværk aktivt.