Tennis

Om Tennissportens Dag

Tennissportens Dag skaber gode oplevelser, nye medlemmer og netværk i tennisklubben. Vis jeres klub frem på Tennissportens Dag – lørdag d. 4. maj 2019.

Fakta Tennissportens Dag 2018

Ca. 8.300 deltog på Tennissportens Dag rundt om i landet. Heraf var godt halvdelen nye ansigter, og mere end 2.000 har meldt sig ind i en tennisklub på baggrund af dagen.

Tennissportens Dag er en national event, hvor tennisklubber i hele landet slår dørene op og giver mulighed for at vise klubben og tennissporten frem på bedste vis. På Tennissportens Dag tilbydes alle interesserede mulighed for at stifte kendskab med tennis alsidige, sjove og sociale sider.

Hvorfor skal jeres klub deltage? 

Den primære grund til at deltage i Tennissportens Dag er, at det er en rigtig god mulighed for at skaffe nye medlemmer til klubben. Tennissportens Dag adskiller sig fra et almindeligt Åbent hus-arrangement ved, at I kan drage fordel af den indsats, som DTF, DGI Tennis og alle de andre klubber landet over gør for at promovere Tennissportens Dag. Det er en oplagt mulighed at inddrage lokale sponsorer og andre vigtige interessenter i Tennissportens Dag.

Med Tennissportens Dag får jeres klub mulighed for at:

Hvordan får jeres klub den bedste oplevelse?

I bestemmer selv størrelsen og omfanget af jeres arrangement så længe, I sikrer, at de fremmødte deltagere får en god og gratis tennisoplevelse.

I kan med fordel kombinere jeres traditionelle standerhejsning eller store åbningsdag med Tennissportens Dag. Det vigtigste er at gøre Tennissportens Dag til et socialt arrangement, der samler klubben og viser den sociale side af tennissporten.

Ønsker I et vellykket arrangement på Tennissportens Dag, er det nødvendigt, at I selv skaber opmærksomhed omkring arrangementet lokalt og bruger jeres netværk omkring klubben.

Tennissportens Dag organiseres i samarbejde mellem tennisklubber og 'Bevæg dig for livet – Tennis'.