Tennis

Tennismiljøer for unge

Få flere unge til at gribe ketsjeren med en aktiv og inkluderende indsats.

Der er rigtig meget at vinde for din tennisklub, hvis det lykkes at aktivere og fastholde unge i alderen 15-30 år.

Med unge i tennisklubben sendes der først og fremmest et stærkt signal til de yngre juniorspillere om, at der er et sundt ungemiljø, som de selv kan blive en del af, når de bliver ældre. De unge kan agere rollemodeller for de yngre spillere, fx som trænere, dygtige turneringsspillere eller som sociale nøglepersoner.

Unge medlemmer er også et vigtigt bindeled mellem juniorer og seniorer, der skaber oplevelsen af ”den hele” tennisklub. Der dannes med andre ord et friskt og moderne indtryk af tennisklubben, som både børn, voksne og ikke mindst andre unge fra lokalområdet kan se sig selv i og vil være en del af.

Vi har lavet en guide, hvor I netop finder inspiration og vores bedste tips til at skyde en ungeindsats i gang.

> HENT UNGE-GUIDEN
> KØB TRYKT UDGAVE


Generelt tiltrækkes og trives de unge i en åben foreningskultur, hvor der er plads til fri udfoldelse, mulighed for samvær med andre jævnaldrende og at få ansvar. Derfor anbefales det at engagere de unge i planlægningen.

Hvis I har mod på det, så kan I netop nu – kvit og frit – komme i betragtning til et vækstaftaleforløb med fokus på unge til en værdi af 12.500 kr. i samarbejde med jeres lokale tenniskonsulent.

I kan også søge et tilskud på mellem 5.000 - 25.000 kr. via ImpulsPuljen, der støtter gode unge-projekter, idéer og events, som giver unge lyst til at bevæge sig.

Kontakt os endelig, hvis det har interesse.