Tennis

Familietennis er aktiv kvalitetstid

Vi ved, at du har travlt, og at du samtidig gerne vil nå at være sammen med dit barn!

Med Familietennis kan du dyrke motion, samtidig med at du er sammen med dit barn. Og I kommer helt sikkert til at ha’ det sjovt, mens I møder andre tennisglade børn og forældre.

Dyrk en sund interesse!

Forskning viser, at det er sundt for barnets udvikling og idrætsinteresse at have en forælder med til idræt de første år. Familietennis kan give dig og dit barn noget at være fælles om, og noget at snakke om efter træningen.

Motorisk og lærerig udvikling!

Vidste du, at fysisk aktivitet udvikler dit barns motorik og indlæringsevne i for eksempel skolen? Familietennistrænere arbejder med balance, rytme og bevægelse i tennislege og spil, så børnene er aktive på et niveau, der passer til deres alder.

Socialt fællesskab!

På vores Familietennis-hold kommer dit barn både til at indgå i et trygt fællesskab og lære at begå sig på egen hånd. Trænerne bruger leg og sjove øvelser til at give børnene motivation og selvtillid, så de får lyst til at prøve sig selv af.

Udvid dit netværk!

Mød forældre med jævnaldrende børn, der har samme interesse. Det kan måske udnyttes med fælleskørsel til træning og andre arrangementer. Og hvem ved, måske fortsætter du med at spille tennis med de andre forældre, når børnene ikke gider at have jer med mere!

Kom godt i gang - sådan gør I

Se her, hvor I kan starte til Familietennis sammen. Er der ikke et konkret Familietennistilbud i nærheden af jer, så tøv ikke med at finde en klub nær jer via landkortet og kontakt dem angående andre lignende tennistilbud.

Familietennis er målrettet de yngste alderstrin:

  • 3-5 år: I træner med hinanden (leg og sjov)
  • 5-7 år: I træner sammen (spil, træning, m.m.)
  • 7-9+ år: I træner på samme tidspunkt og hver for sig
    OBS: Der kan være forskellige inddelinger fra klub til klub

SE HER, HVAD FAMILIETENNIS ER FOR EN STØRRELSE

Gratis prøvetime!

Find ud af om Familietennis er noget for dig og dit barn. I får den første time gratis.