Tennis

Om "Den Store Medlemsundersøgelse"

Den lette måde at blive endnu klogere på medlemmerne i din tennisklubs tilfredshed og ønsker – helt gratis!

Intro og formål

Vi vil gøre det nemt for alle tennisklubber, at blive endnu klogere på egne medlemmer – og samtidig skabe et solidt overblik over hvilke konkrete behov, der er rundt om i tennislandet. 

Derfor har vi udviklet et tennisspecifikt spørgeskema og en tilhørende mail til din klubs medlemmer, som er flyvefærdig til udsendelse.

Din klub får adgang til besvarelserne via et overskueligt dashboard (infografik), hvor I løbende kan følge med i indsamlingen og sammenligne med landsplan. I kan også dykke ned i de enkelte besvarelser og blive klogere på specifikke aldersgrupper, køn, niveauer mv.

Det er ganske enkelt det ideelle værktøj til at tage temperaturen på klublivet og træffe underbyggede beslutninger for klubbens videre udvikling.

Undersøgelsen er gratis at bruge, og den kræver intet log-in eller oplæring – så sæt i gang!

Sådan gør du ...

(Must)
Step 1:
 Send mailen med link til spørgeskemaet til din klubs medlemmer i perioden 1/10 - 22/11.

Step 2: Kontakt Michael Østergaard per mail: moeh@dgi.dk, når I har sendt spørgeskemaet til jeres medlemmer. I får herefter adgang til klubbens samlede dashboard samt de enkelte besvarelser.

Step 3: Send en remindermail til medlemmerne ca. 1-2 uger efter step 1, så de bliver mindet om at svare.

(Nice)
Step 4: I kan blive klogere på brugen og fortolkningen af besvarelserne og dashboardet her.

Step 5: Efter indsamlingen af besvarelser, kan I også se en analyse af resultaterne for hele landet her.

Støt op om et godt formål ... og vind

Dansk Tennis Forbund og DGI bidrager tilsammen med 1 kr. per besvarelse til "Team Fred", der gør en stor forskel for børn med autisme og ADHD. Team Fred er et skoleprojekt, der giver børnene mulighed for at have det sjovt og dyrke tennis i rammer, hvor de kan føle sig trygge.

Bonuspræmie
Den tennisklub, der får den største procentandel af egne medlemmer til at besvare skemaet, vinder en præmie bestående af 6 dusin bolde og en mobil clax-trolley til boldene for en samlet værdi af 2.500 kr. 
Vinderklubben bliver annonceret i Facebook-gruppen "Vi er tennis" efter 22/11.