Smagsprøve på indholdet i app'en

Træn Selv app'en indeholder mere end 100 gratis træningsprogrammer inden for fem forskellige træningstemaer. Her får du et overblik over temaerne og et udpluk af træningsprogrammerne.

Hent programmerne i pdf-format, print dem ud - eller brug dem direkte fra skærmen.

Du kan også hente Træn Selv app'en der, hvor du normalt finder dine apps. I app-versionen kan du finde endnu mere træningsindhold, end du kan på siderne her.

> APPSTORE 
> GOOGLE PLAY

SE NÆRMERE PÅ TRÆNINGSTEMAERNE:

BASISPROGRAM:

Basisprogrammerne er en blanding af forskellige basisøvelser. Alle programmer har fokus på hele kroppen. Hvis du har holdt pause fra træning, og gerne vil i gang igen er basisprogrammerne et godt sted at starte.

> DU FINDER BASISPROGRAMMERNE HER

YOGA-PROGRAM:

Yoga-programmerne er fysisk og mental træning for både krop og sind. I yogaen forenes åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance. Mange synes, at yoga har en afstressende virkning og giver fokus. 

> DU FINDER YOGA-PROGRAMMERNE HER

STRAM OP:

Få bugt med overarmene, topmaven og de løse baller - nu skal der strammes op. Her finder du programmer, der fokuserer på at træne bestemte muskelgrupper. Ønsker du at træne, arme, mave, baller eller lår, så har vi specifikke programmer, der alene fokuserer på disse områder.

> DU FINDER STRAM OP PROGRAMMERNE HER

INTERVALØVELSER (HIIT):

Programmerne er sammensat af øvelser. Du skal altså ikke ud at løbe, cykle osv. Hvis du vil have sved på panden og pulsen op, skal du vælge disse programmer. De er baseret på træningsmetoden HIIT, som står for høj intens træning.

> DU FINDER HIIT-TRÆNINGSPROGRAMMERNE HER

INSPIRATION:

Udforsk programmer til hverdagens forskellige situationer. Bliv inspireret, og prøv noget nyt. Mangler du et program til ferien, eller er du gravid og vil holde formen ved lige? Eller måske vil du gerne lave lidt i løbet af dagen på kontoret eller træne hjemme med din baby.

> DU FINDER INSPIRATIONSPROGRAMMERNE HER

KOSTPROGRAM:

Kostprogrammet er udviklet til at passe ind i en travl hverdag. Programmet er ikke et decideret slankeprogram, men et sundt og komplet ugeprogram. Kostprogrammet er lavet som et ugeskema med tilhørende opskrifter.

> DU FINDER KOSTPROGRAMMETS UGESKEMA HER
> DU FINDER DOKUMENTET MED OPSKRIFTER HER