Hvad kan du gøre, når du er på vej

Hop på cyklen når du skal ned og handle eller gå et busstoppested længere - inden du hopper på. De små ting i hverdagen kan sagtens gøre en forskel, når det kommer til motion. Det handler om at tænker de små pauser ind. Alt tæller. Find inspiration her.

INSPIRATION TIL MERE HVERDAGSMOTION

GÅTUR

GÅTUR

Når du vælger at tage trappen frem for elevatoren - eller gåturen frem for caféen. Alt tæller.

CYKELTUR

CYKELTUR

Hop på cyklen ned til købmanden eller ud i det blå. Mange små etaper kan også blive til en del.

GÅ EN GOD BOG

Snup lydbogen med i ørene og gå en tur med din yndlingsforfatter. Et kapitel kan hurtigt blive til flere… kilometre - uden man nærmest bemærker det. 

> BLIV BEDRE TIL AT GÅ

BRUG CYKLEN

Snup pointtrøjen på vej til arbejde eller spin ned og handle. Det er nemlig god motion, hvis du tager cyklen ned til købmanden - også bare hver anden gang. Væn dig til at tage cyklen, hvis du kun skal handle nogle få ting. Det giver også mere energi end at tage bilen!

> TAG CYKLEN PÅ ARBEJDE

GÅ EN TUR MED HUNDEN

Gåturen med hunden er rigtig god motion. Prøv evt. at skifte mellem hurtig og almindelig gang… hvis altid hunden tillader det. Eller tag hunden med ud på en af de smukke stier i Danmark og kombiner gåturen med en smuk oplevelse, der tanker op på overskuddet.

> FIND EN KLØVERSTI HER  

SMÅ FIF TIL MERE BEVÆGELSE

Det kan være hulens svært at finde tid og overskud til motion i hverdagens stramme program. Ind imellem kan små ændringer i hverdagen gøre en stor forskel. Det handler bare om at kunne se muligheden for motion i alt det, du allerede gør. Det handler om at se fordelen. Se det sjove. 

Du bevæger dig jo allerede i din hverdag, og nogen gange skal der ikke skrues meget op her og der for at optimere motionen og styrke din krop.

> HER FÅR DU 10 SMÅ FIF TIL MERE BEVÆGELSE
> SE OGSÅ DANSKERNES TIPS TIL MERE HVERDAGSMOTION