Hvad kan du gøre på jobbet

Selvom du måske har stillesiddende arbejde, behøver du ikke sidde ned en hel dag. Rejs dig op, mens du arbejder, eller gå et møde - der er mange måder at snige lidt bevægelse ind i arbejdsdagen. Måske giver det dig ovenikøbet mere energi på jobbet.

GÅ ET MØDE

Har du et møde, hvor du ikke behøver sidde med en computer eller en blok, så tag mødet gående og få lidt flere skridt og mere energi ind i arbejdsdagen. Hvem ved, måske opstår de bedste idéer ude i den friske luft.

PRØV FROKOSTFITNESS

Aftal med en eller flere af dine kollegaer, at I laver øvelser sammen midt på dagen. I vælger selv, hvor mange øvelser, I vil lave hver dag - og hvor lang tid, I vil bruge på det. 5 minutter gør også en forskel. Alt tæller - og med øvelserne her kommer I godt omkring.

> FIND FROKOST FITNESS ØVELSER HER

TAG TRAPPEN

Arbejder du et sted, hvor der er trapper og elevator? Så vælg trappen hver gang du skal op eller ned - alt tæller, og trappegang er fremragende træning.

 

STÅ OP I LØBET AF ARBEJDSDAGEN

Sidder du meget ned i løbet af din arbejdsdag? Overvej om du skal stå op bare 20 minutter om dagen - man forbrænder alt andet lige, mere ved at stå op end man gør ved at sidde. 

Alt tæller i det store regnskab.