Fitness

Hold foreningen i form med uddannelser og kurser

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder en række basisuddannelser og en stribe kurser af kortere og længere varighed, som bygger videre på det, du allerede har lært.

Gode instruktører er med til at skabe en stærk forening. Derfor er uddannelse og kurser er et af Bevæg dig for livet – Fitness’ kerneområder. Hvad enten I står og skal uddanne nye instruktører eller har behov for videreuddannelse, så tilbyder Bevæg dig for livet – Fitness et bredt udvalg af uddannelser og kurser målrettet foreningerne. Måske har I startet et foreningsbaseret fitnesscenter op og har behov for at uddanne instruktører, eller måske vil I gerne tilbyde medlemmerne et funktionelt hold, men har ingen uddannede instruktører. Uanset hvad jeres uddannelsesbehov er, så er der helt sikkert noget, der passer jer.

For Bevæg dig for livet – Fitness har samlet de bedste uddannelser og kurser inden for fitness fra DGI og GymDanmark, og derudover tilbyder de to organisationer løbende diverse inspirationskurser.

Læs om de forskellige uddannelser/kurser herunder og vælg det, der passer til din forening.

Vi tilbyder uddannelse/kurser inden for områderne:

Derudover har vi uddannelser målrettet særlige målgrupper:

Inden for hvert område er der basisuddannelser samt forskellige kurser. Basisuddannelserne danner grundlag for at kunne følge undervisningen på overbygningskurserne.