Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Medlemmerne strømmer til nyt center

Der trænes og svedes i Tune, som har 800 m2 at dyrke fitness på. Siden indvielsen i maj har foreningen fået 300 nye medlemme

Viking Atletik har fået et nyt fitnesscenter med plads til alle

Et nyt fitnesscenter i Rønne er indrettet til foreningsidræt og folk med bevægelseshandicap. Det nye hus bliver indviet onsdag d. 18/8 og vil styrke de sociale fællesskaber omkring Viking Atletik, Bornholms største idrætsforening,

Fra maskinhus til multifitness

På søndag d. 6/6 indvies Gladsaxe Multifitness af H.K.H. Prinsesse Benedikte. Det nye foreningsbaserede fitnesscenter er indrettet, så der er plads til alle - uanset funktionsevne.

Åbning af fitness rykker nærmere

Fra onsdag den 21. april bliver det igen muligt for for børn og unge under 18 år at træne indendørs. Samtidigt bliver det muligt for foreninger med fx fitnessmedlemmer over 70 år med Corona-pas, at genoptage den indendørs træning.

10.569 færre fitnessmedlemmer

Corona har været hård for foreninger med fitness. Efter flere år med medlemsfremgang bød 2020 på en nedgang. Samlet set har foreningsidrætten mistet 86.613 medlemmer – heraf er de 10.569 fitnessmedlemmer.

Fitness skaber nyt liv i tennisklubben

Kalundborg Tennisklub tilbyder gratis Tennisfitness hver lørdag. ”Vi har rystet posen for at skabe mere liv i klubben,” siger Jeanet Britt Jensen, som er Tennisfitness-instruktør og en af initiativtagerne.

Glæde over gradvis genåbning for fitness

Myndighederne har fra 1. marts løftet forsamlingsloftet til 25 personer hvad angår udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, herunder gymnastik og fitness. Det betyder at vi så småt kan begynde at samles og træne igen, i mindre grupper.

Ny afgørelse slår endnu engang fast, at kommuners støtte til foreningsfitness er lovlig

En kommune må gerne give driftstilskud og anlægsstøtte til foreningsfitness. Det fastslår Ankestyrelsen i en sag, der ifølge DGI og DIF vedrører noget principielt og kan få betydning i flere kommuner.

Følg din fremgang og find din motivation

Fremgang kan ses og føles på mange måder. Sejren ved at slå rekord på løbeturen, følelsen af at lave ny rekord i bænkpres eller at kunne sige tjek til minus 5 kg. Kan du genkende disse følelser? Måske, og ellers er det aldrig for sent at udfordre dig selv.

Fitness på hjemmearbejdspladsen hitter: Få tips til at komme i gang

Da medarbejderne i foreningen Realdania i marts blev sendt på hjemmearbejde, ændrede de prompte deres ugentlige fitnesshold til at foregå online. Det nye online fitnesstilbud har fået endnu flere medarbejdere i træningstøjet.