Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Godt nyt til fitness: Instruktører får nu lov til at undervise flere på samme tid

DIF; DGI og Firmaidrætten har opdateret deres fælles retningslinjer for indendørs og udendørs idræt i forhold til bla. mundbind og sektionering.

Vi søger fitnessundervisere

Vil du undervise kommende fitnessinstruktører i foreningerne? Så bliv landsunderviser i Bevæg dig for livet - Fitness

Fem øvelser, der giver baller af stål

Vil du ha' veltrænede baller? Rune Refsgaard giver dig fem fantastiske balleøvelser.

Fitness for alle i Gårslev

Fredag den 25. september slår Gårslev Fitness dørene op for et foreningsbaseret fitnesscenter lidt ud over det sædvanlige. Her er der plads til alle – uanset om man kommer gående til fods eller kører ind i en kørestol.

Viking Atletik er klar til første spadestik på unikt fitnesscenter

Viking Atletiks fitnesscenter skal gøre op med vante forestillinger om, hvad et fitnesscenter kan og er og udbrede motionsformen til flere brugergrupper – også dem med bevægelseshandicap. Den 17. august tages første spadestik til et nyt rummeligt fitnesscenter med ligeværdig adgang for alle. Projektet gennemføres med støtte fra kampagnen ’Fitness for alle’.

Sjov mavetræning

Det behøver ikke være kedeligt og trivielt at træne din mave. Rune Refsgaard giver dig fem anderledes og sjove øvelser, der træner mave - og meget mere!

Q & A til fitness og Corona

Få svar på nogle af de mest gængse spørgsmål om fitness og Corona, vi hører fra foreningerne.

Få struktur på din hverdag

Hvordan bliver der tid til træning og på at fokusere på sund kost i en travl hverdag? Det handler om planlægning, lyder det fra landsunderviser Rune Refsgaard, som her giver sit bud på hvordan du får struktur på hverdagen.

Dyrk udendørs fitness med særlige tiltag

Foreninger kan nu starte op med udendørs aktiviteter uden kropskontakt, når de generelle krav og retningslinjer overholdes.

Partner yoga og lidt Acro-yoga sjov

Få inspiration til partnerøvelser, som er perfekte at lave udendørs på græsset.