Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Retningslinjer for fitness ude og inde

DIF og DGI har opdateret retningslinjerne for både udendørs og indendørs idræt. Se de særlige anbefalinger for bla. fitnesscentre og fitnessholdtræning.

Spice din mavetræning op med 5 sjove øvelser

Det behøver ikke være kedeligt og trivielt at træne din mave. Rune Refsgaard giver dig fem anderledes og sjove øvelser, der træner mave - og meget mere!

Q & A til fitness og Corona

Få svar på nogle af de mest gængse spørgsmål om fitness og Corona, vi hører fra foreningerne.

Få struktur på din hverdag

Hvordan bliver der tid til træning og på at fokusere på sund kost i en travl hverdag? Det handler om planlægning, lyder det fra landsunderviser Rune Refsgaard, som her giver sit bud på hvordan du får struktur på hverdagen.

Dyrk udendørs fitness med særlige tiltag

Foreninger kan nu starte op med udendørs aktiviteter uden kropskontakt, når de generelle krav og retningslinjer overholdes.

Partner yoga og lidt Acro-yoga sjov

Få inspiration til partnerøvelser, som er perfekte at lave udendørs på græsset.

5 gode øvelser, der styrker din ryg

En stærk ryg er vigtigt for at kunne klare dagens mange gøremål og generel velvære. Landsunderviser Rune Refsgaard giver her fem gode rygøvelser.

Yoga op ad væggen

Seks øvelser, der er perfekte at lave i weekenden eller efter en lang dag.

Fuld fart på fitness i forening

Med 10.055 flere medlemmer i 2019 er fitness den idræt med størst fremgang i antallet af medlemmer. Og fitness er klart de voksne danskeres foretrukne motionsform.

5 gode stillinger for kontorskuldre

Line Fricke guider dig til at løsne op for spændinger i krop og sind.