Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Foreninger solede sig i inspiration

Sol, samvær og spændende workshops var på menuen i sidste uge, da 100 foreningsinstruktører var på Foreningstur til Club La Santa.

Venskab, træning og en gammel Smedje

Det sociale spiller en vigtig rolle, når man dyrker fitness. I hvert fald hvis man spørger initiativtagerne til foreningen Smedjen på Hindsholm. De har skabt et træningsfællesskab med plads til hele familien – og en god kop kaffe efter træning.

Borup rykker træningen udendørs

Et helt nyt udendørs træningsanlæg skal skabe glæde og sved på panden hos byens borgere. Faste hold og åbne træninger er med til at sikre, at anlægget ikke står og keder sig.

495 dage fra idé til åbning

Foreningsfitness Stubbekøbing vil være et samlingspunkt for fællesskab og træning. Det var et af budskaberne ved indvielsen af det nye fitnesscenter.

Fitnessforening lejer sig ind i SATS

”Det er genialt hittet på, at vi kan benytte fitnesscentret, når der er ledig plads,” siger Holger Mølby Henriksen, formand for Motionister i Viborg, om lejeaftalen mellem foreningen og det kommercielle fitnesscenter SATS Viborg.

Fitnesscenter skaber nyt liv i Horslunde

Der var taler, trængsel og mange nysgerrige, da Ravnsborg Motionscenter holdt officiel indvielse af et helt nyt fitnesscenter på 1. salen ved Ravnsborg Hallen.

Carsten og Andreas er klar til fitness-start

De to unge fitnessinstruktører, Carsten Hansen og Andreas Knudsen, glæder sig til at bruge deres spritnye uddannelse i Ravnsborg Motionscenter.

20 teenagere, 10 øvelser og 1 instruktør

I fitnesscentret Kom og Træn i Give er der også plads til børn under 15 år. De kan enten træne på et lukket TeenFitness-hold eller sammen med deres forældre.

Medlemmerne strømmer til fitness

Fitness er suverænt den foreningsidræt, der tiltrak flest nye medlemmer i 2018. Det fremgår af medlemstallene for DIF og DGI, som blev offentliggjort d. 9. april 2019.

Møldrups mænd er vilde med yoga

En sen træningstid, klar yogasnak og en evne til at rekruttere venner og bekendte er hemmeligheden bag den store succes med mandeyoga i den lille by Møldrup nord for Viborg.