Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Historisk samarbejde skal give flere fitnessaktive

DGI, DIF og Dansk Fitness & Helse Organisation indgår et helt nyt samarbejde. Bedre udnyttelse af faciliteter skal give endnu flere aktive danskere både i det private og i foreningerne.

Den store forening med masser af nærvær

Hvordan sikrer man et godt fællesskab og glade medlemmer i en stor forening? Kaffe på kanden, kærlig mobning og kammeratskab på kryds og tværs, lyder opskriften i Fitness-KIF.

Gå solen sort

Gang er ikke kun noget, man gør udendørs… Walking Fitness er en ny form for indendørs holdtræning, som giver både sved på panden og god energi.

En weekend fuld af smil, sved og samvær

109 instruktører fra 39 foreninger landet over tankede ny inspiration i Vejen Idrætscenter, da inspirationsseminaret FutureFitness løb af stablen.

Træning er en naturlig del af livet

John Glargaard kan slet ikke lade være med at dyrke motion. Sådan har det altid været. Men træningen er en anden i dag, hvor han er 74 år, end tidligere.

Vigtigt at kunne lege med børnebørnene

67-årige Ninna Bach Anthonsen begyndte for alvor at træne, da hun gik på efterløn. Og kun skader kan forhindre hende i at træne fire gange om ugen.

De voksne træner (også) funktionelt!

Styrke, balance, mobilitet og koordination er ingredienserne på holdet ”Funktionel for voksne” i Fitness-KIF. ”Det er godt for seniorerne at bevæge sig ud af maskinerne,” siger instruktøren, Majken Bülow.

Foreninger fik fitness-depoterne fyldt op

Der var sol, sommer og fitness i lange baner, da foreninger fra hele landet mødtes på Club La Santa den sidste uge i september for at få inspiration og sparre med hinanden.

Valgte træning frem for operation

Steffen Karlsson er en af de seje crossfittere i Karlslunde, som træner, fordi det er godt for både krop og sjæl.

Foreningsundersøgelse: Optimisme i fitnessforeninger

Bevæg dig for livet – Fitness har spurgt foreninger med fitness, hvordan ”de trives”, og hvordan de ser på fremtiden.