Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

I Gadstrup har de styr på de unge

To gange om ugen får de unge lov til at indtage lokalerne i Gadstrup Motion, under kyndigt opsyn af instruktører

Fitness, foreninger og fantastisk engagement

Trods dårligt vejr og corona var engagementet helt i top og rundt omkring i landet fandt en del fitnessinteresserede vej til i foreningernes åbent hus

Herlufsholms nye populære baby

Der var kaffe, taler og stor interesse, da HG Fitness holdt indvielse i søndags.

Medlemmerne strømmer til nyt center

Der trænes og svedes i Tune, som har 800 m2 at dyrke fitness på. Siden indvielsen i maj har foreningen fået 300 nye medlemme

Viking Atletik har fået et nyt fitnesscenter med plads til alle

Et nyt fitnesscenter i Rønne er indrettet til foreningsidræt og folk med bevægelseshandicap. Det nye hus bliver indviet onsdag d. 18/8 og vil styrke de sociale fællesskaber omkring Viking Atletik, Bornholms største idrætsforening,

Fra maskinhus til multifitness

På søndag d. 6/6 indvies Gladsaxe Multifitness af H.K.H. Prinsesse Benedikte. Det nye foreningsbaserede fitnesscenter er indrettet, så der er plads til alle - uanset funktionsevne.

Åbning af fitness rykker nærmere

Fra onsdag den 21. april bliver det igen muligt for for børn og unge under 18 år at træne indendørs. Samtidigt bliver det muligt for foreninger med fx fitnessmedlemmer over 70 år med Corona-pas, at genoptage den indendørs træning.

10.569 færre fitnessmedlemmer

Corona har været hård for foreninger med fitness. Efter flere år med medlemsfremgang bød 2020 på en nedgang. Samlet set har foreningsidrætten mistet 86.613 medlemmer – heraf er de 10.569 fitnessmedlemmer.

Fitness skaber nyt liv i tennisklubben

Kalundborg Tennisklub tilbyder gratis Tennisfitness hver lørdag. ”Vi har rystet posen for at skabe mere liv i klubben,” siger Jeanet Britt Jensen, som er Tennisfitness-instruktør og en af initiativtagerne.

Glæde over gradvis genåbning for fitness

Myndighederne har fra 1. marts løftet forsamlingsloftet til 25 personer hvad angår udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, herunder gymnastik og fitness. Det betyder at vi så småt kan begynde at samles og træne igen, i mindre grupper.