Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Medlemmerne strømmer til fitness

Fitness er suverænt den foreningsidræt, der tiltrak flest nye medlemmer i 2018. Det fremgår af medlemstallene for DIF og DGI, som blev offentliggjort d. 9. april 2019.

Møldrups mænd er vilde med yoga

En sen træningstid, klar yogasnak og en evne til at rekruttere venner og bekendte er hemmeligheden bag den store succes med mandeyoga i den lille by Møldrup nord for Viborg.

Fitness med hjerte og varme

Seniorfitness i Køge er et kommunalt træningstilbud, som er skabt i samarbejde med to lokale foreninger. Den ene forening er HjerteFitness, som brænder for både træningen og det sociale.

Ny uddannelse: Fitnessvejleder

Bliv klædt på til at være fitnesscentrets vært og vejleder, som kan hjælpe medlemmerne med at få en god og varieret træning og samtidig bidrage til den gode stemning.

Fra fitnessnybegynder til fitnessinstruktør

For få år siden havde Bente Reisfelt aldrig sat sine ben i et fitnesscenter. Nu er hun bl.a. uddannet fitnessinstruktør og underviser desuden på hold tre gange om ugen.

Susans nye hofter gav nyt liv med fitness

73-årige Susan Elizabeth Jensen havde aldrig været i et fitnesscenter, før hun for seks år siden kom ud for en faldulykke.

Fuld fart på foreningernes Fitness Tryday

132 foreninger trak i træningstøjet den sidste søndag i januar og viste al deres fantastiske fitness frem.

Samarbejde giver ny mulighed:
Foreninger kan leje lokaler i kommercielle fitnesscentre

DGI, DIF og Bevæg dig for livet – Fitness har indgået et samarbejde med de kommercielle fitnesscentre ved Dansk Fitness og Helse organisation (DHFO) som bl.a. skal afhjælpe foreningernes udfordringer med at få plads til nye holdaktiviteter.

Ny gratis fitness app

Med Træn Selv app’en får du 100 gratis træningsprogrammer. Den nye fitness app lanceres midt i februar.

Evig venteliste på yoga i Hvalsø Gymnastikforening

Hver 5. indbygger i Hvalsø er medlem af Hvalsø Gymnastikforening. Det er en imponerende bedrift i sig selv. Men foreningen har over 40 håbefulde navne på venteliste til yoga. Yoga er nemlig blevet trendy i den sjællandske provinsby.