Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Fuld fart på foreningernes Fitness Tryday

128 foreninger trak i træningstøjet søndag og viste al deres fantastiske fitness frem.

Samarbejde giver ny mulighed:
Foreninger kan leje lokaler i kommercielle fitnesscentre

DGI, DIF og Bevæg dig for livet – Fitness har indgået et samarbejde med de kommercielle fitnesscentre ved Dansk Fitness og Helse organisation (DHFO) som bl.a. skal afhjælpe foreningernes udfordringer med at få plads til nye holdaktiviteter.

Ny gratis fitness app

Med Træn Selv app’en får du 100 gratis træningsprogrammer. Den nye fitness app lanceres midt i februar.

Evig venteliste på yoga i Hvalsø Gymnastikforening

Hver 5. indbygger i Hvalsø er medlem af Hvalsø Gymnastikforening. Det er en imponerende bedrift i sig selv. Men foreningen har over 40 håbefulde navne på venteliste til yoga. Yoga er nemlig blevet trendy i den sjællandske provinsby.

Kludetræning: Effektivt, billigt og nemt

Prøv 5 gode øvelser med klude, som udfordrer din styrke, balance og stabilitet.

Historisk samarbejde skal give flere fitnessaktive

DGI, DIF og Dansk Fitness & Helse Organisation indgår et helt nyt samarbejde. Bedre udnyttelse af faciliteter skal give endnu flere aktive danskere både i det private og i foreningerne.

Den store forening med masser af nærvær

Hvordan sikrer man et godt fællesskab og glade medlemmer i en stor forening? Kaffe på kanden, kærlig mobning og kammeratskab på kryds og tværs, lyder opskriften i Fitness-KIF.

Gå solen sort

Gang er ikke kun noget, man gør udendørs… Walking Fitness er en ny form for indendørs holdtræning, som giver både sved på panden og god energi.

En weekend fuld af smil, sved og samvær

109 instruktører fra 39 foreninger landet over tankede ny inspiration i Vejen Idrætscenter, da inspirationsseminaret FutureFitness løb af stablen.

Træning er en naturlig del af livet

John Glargaard kan slet ikke lade være med at dyrke motion. Sådan har det altid været. Men træningen er en anden i dag, hvor han er 74 år, end tidligere.