Fitness

Seneste nyt

Her kan du læse gode historier om fitness - om udøverne, foreningerne, de gode idéer, eksperternes råd og meget andet. Måske er der noget, du kan bruge i din forening!

Når halinspektøren bliver drivkraften

I Mørkøv Hallen arbejder en driftig mand. Ildsjælen Peter Mørk har arbejdet som daglig leder af hallen i 7 år, og sjældent har tingene stået stille, efter han blev en del af hallens daglige drift. Allerede to gange er fitnesscenteret blevet udvidet og danner nu rammerne om et lokalt samlingspunkt for unge og ældre.

Poulsker Fitness - Træning i værkstedet

Et nedlagt værksted danner rammerne for knap 350 medlemmer i Poulsker Fitness. Her har foreningen knoklet med istandsættelse, og kan nu skrive under på, at fitness kan trives i de fleste rammer.

Fra fitnesscenter til fitnessforening

I Sakskøbing er tingene ikke helt som de plejer. Byen er nemlig blevet en ny fitnessforening rigere. Læs med her og hør, hvordan foreningen har oplevet processen fra fitnesscenter til fitnessforening.

Seniorer med sus i

På Møn er der glade dage og højt humør, når seniorerne mødes i den gamle gymnastiksal.

I Gadstrup har de styr på de unge

To gange om ugen får de unge lov til at indtage lokalerne i Gadstrup Motion, under kyndigt opsyn af instruktører

Fitness, foreninger og fantastisk engagement

Trods dårligt vejr og corona var engagementet helt i top og rundt omkring i landet fandt en del fitnessinteresserede vej til i foreningernes åbent hus

Herlufsholms nye populære baby

Der var kaffe, taler og stor interesse, da HG Fitness holdt indvielse i søndags.

Medlemmerne strømmer til nyt center

Der trænes og svedes i Tune, som har 800 m2 at dyrke fitness på. Siden indvielsen i maj har foreningen fået 300 nye medlemme

Viking Atletik har fået et nyt fitnesscenter med plads til alle

Et nyt fitnesscenter i Rønne er indrettet til foreningsidræt og folk med bevægelseshandicap. Det nye hus bliver indviet onsdag d. 18/8 og vil styrke de sociale fællesskaber omkring Viking Atletik, Bornholms største idrætsforening,

Fra maskinhus til multifitness

På søndag d. 6/6 indvies Gladsaxe Multifitness af H.K.H. Prinsesse Benedikte. Det nye foreningsbaserede fitnesscenter er indrettet, så der er plads til alle - uanset funktionsevne.