Fitness

Funktionel træning

Vælg tre uddannelser og kurser, der er bygget over øvelser, der styrker kroppens naturlige bevægemønstre.

CrossGym (basisuddannelse, 40 timer):

CrossGym® er funktionel træning, der blandt andet bygger på vægtløftning, redskabsgymnastik og kredsløbstræning. Der er fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede. Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper nemlig kun mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige. På uddannelsen lærer du at opbygge udfordrende træningsprogrammer og du får viden om fysiologi, forebyggelse af skader mv.

Bliv CrossGym-instruktør

Bliv CrossGym-instruktør

40 timers teori og praksis

Funktionel Basis (basisuddannelse, 6 timer):

Funktionel Basis er inspirereret af CrossGym, men i modsætning til CrossGym kræves ingen specielle redskaber – du træner udelukkende kropvægtsøvelser. Alle kan deltage – uanset alder og niveau – for alle øvelser og programmer/protokoller kan tilpasses den enkelte. Træningen har fokus på kernestyrke, kondition og styrkeudholdenhed, og der er garanti for hårdt arbejde og sved på panden. Øvelserne i Funktionel Basis involverer flere muskelgrupper på én gang, er typisk meget varierede og kan overføres direkte til din dagligdag. Da træningen er højintensiv, kan du hurtigt se resultater i forhold til styrke, kondition og fedtforbrænding. På Funktionel Basis er der fokus på ”De 5 Store” - nemlig pushup, squat, sit up, rygbøjning og pull up, og kurset giver dig konkret inspiration til sjov og progressiv træning. 

 

Udendørs Fitness (5 timer):

Er du vild med at træne i det fri, kan du vælge Udendørs Fitness, hvor du - udover den seje træning - også får fornøjelsen af den friske luft, mens du træner. Kurset Udendørs Fitness gør dig klar til at sammensætte en træning med udgangspunkt i udendørsarealerne og lærer dig at instruere i styrketrænings- og konditionsøvelser med øje for den enkelte deltagers niveau. Og så inddrages desuden de redskaber, der findes i naturen undervejs – det kan være en bænk, træstamme, sten, et mønster i terrænet eller din makker. Kurset gør dig klar til at sammensætte en enkel og benhård træning for medlemmerne.

Se aktuelle uddannelser og kurser inden for funktionel træning