Fitness

Koreografi

Fire uddannelser og kurser, der er målrettet dig, der elsker holdtræning.

Holdtræning Basis (basisuddannelse, 10 timer):

Holdtræning Basis er på 10 timer og giver dig et godt fundament for holdtræningen. Du lærer om rollen som instruktør, musikforståelse, cueing, timeopbygning, bevægelsesanalyse m.m. På Basis i koreografi lærer du, hvad det vil sige at tage rollen som instruktør og bruge den på bedst mulige måde i træningssalen.

Holdtræning Basis

Holdtræning Basis

Kurset, der gør dig til en god holdinstruktør

Puls og Styrke (30 timer):

På uddannelsen lærer du at kombinere en lang række effektive træningsformer, så du altid er garant for et fedt program. Med en uddannelse i Puls & Styrke bliver du klædt på til at sammensætte sjove og effektive timer. Vores fokus ligger på at give dig den nyeste viden og de bedste og mest effektive redskaber til at blive en god instruktør. Du kan selvfølgelig også bruge uddannelsen til videreudvikling af et hold, du allerede har og nøjes med at anvende dele af indholdet. Under uddannelsen kommer du til at arbejde med en lang række træningsformer, så du kan hente inspiration fra blandt andet bodytoning, intervaltræning, Tabata og H.I.I.T. Og så bliver du undervist i cueing. Du lærer altså at lægge effektive programmer med øvelser, der får pulsen op og smilet frem.  indholdet.

Sammensæt sjove og effektive timer

Sammensæt sjove og effektive timer

Bliv Puls og Styrke-instruktør

Dance (basisuddannelse, 9 timer):

Vær med til at gøre træningen til en fest! Dance kombinerer fitness og dans, og du lærer bl.a. om forskellige trin, opbygning af timen, cueing og musikteori. Dance er et koncept, som griber det bedste fra de eksisterende dansekoncepter og sammensætter det til en dansefest, hvor alle kan være med. Som instruktør er det dig, der byder op til dans, og derfor er det vigtigt, at du brænder for at undervise, kan lide at bevæge dig til musik og er kreativ, når det kommer til dine programmer. Og det lærer du på vores kursus i Dance. 

Bliv Dance-instruktør

Bliv Dance-instruktør

En kombi af dans og fitness

TeenDance (basisuddannelse, 10 timer):

Lær at undervise teenagere, der er vilde med fed musik og elsker at danse. Du får redskaber til undervisningen, lærer om grundtrin, bevægelser og opbygning af koreografi, musikteori samt at styre en battle. På TeenDance skrues der lidt op for den fede musik og battles samtidig med, at der er fokus på, hvordan de unge selv kan være med til at udvikle koreografierne.

Teendance

Teendance

Lær at undervise teenagere

HIIT Online (6,5 timer)

Bliv uddannet hjemme i din egen stue! Med HIIT får du pulsen op og sved på panden og kurset klæder dig på til at undervise i højintens intervaltræning (HIIT).
På kurset stifter du bl.a. bekendtskab med intervaltræning, Tabata, powerøvelser samt instruktørrollen. Derudover får du helt eksklusivt 3 HIIT inspirationsvideoer.

HIIT Online (Bevæg dig for livet - Fitness)

HIIT Online (Bevæg dig for livet - Fitness)

Find aktuelle kurser og uddannelser inden for koreografi