Fitness

Koreografi

Fire uddannelser og kurser, der er målrettet dig, der elsker holdtræning.

Holdtræning Basis (basisuddannelse, 10 timer):

Holdtræning Basis er på 10 timer og giver dig et godt fundament for holdtræningen. Du lærer om rollen som instruktør, musikforståelse, cueing, timeopbygning, bevægelsesanalyse m.m. På Basis i koreografi lærer du, hvad det vil sige at tage rollen som instruktør og bruge den på bedst mulige måde i træningssalen.

Holdtræning Basis

Holdtræning Basis

Kurset, der gør dig til en god holdinstruktør

Puls og Styrke (30 timer):

Du får kendskab til et talrigt udvalg af træningskoncepter som Tabata, H.I.I.T, Bodytoning, Cirkeltræning og Funktionel træning, hvor du selv får muligheden for at afprøve disse former for holdtræning på egen krop. På uddannelsen er der stort fokus på at udvikle dig som instruktør og fylde din værktøjskasse op. Du vil lære, hvordan du sammensætter en opvarmning, en puls- og styrkesekvens og en cool down - alt sammen med musikken som omdrejningspunkt.

Sammensæt sjove og effektive timer

Sammensæt sjove og effektive timer

Bliv Puls og Styrke-instruktør

Dance (basisuddannelse, 9 timer):

Vær med til at gøre træningen til en fest! Dance kombinerer fitness og dans, og du lærer bl.a. om forskellige trin, opbygning af timen, cueing og musikteori. Dance er et koncept, som griber det bedste fra de eksisterende dansekoncepter og sammensætter det til en dansefest, hvor alle kan være med. Som instruktør er det dig, der byder op til dans, og derfor er det vigtigt, at du brænder for at undervise, kan lide at bevæge dig til musik og er kreativ, når det kommer til dine programmer. Og det lærer du på vores kursus i Dance. 

Bliv Dance-instruktør

Bliv Dance-instruktør

En kombi af dans og fitness

HIIT Online (6,5 timer)

Bliv uddannet hjemme i din egen stue! Med HIIT får du pulsen op og sved på panden og kurset klæder dig på til at undervise i højintens intervaltræning (HIIT).
På kurset stifter du bl.a. bekendtskab med intervaltræning, Tabata, powerøvelser samt instruktørrollen. Derudover får du helt eksklusivt 3 HIIT inspirationsvideoer.

HIIT Online (Bevæg dig for livet - Fitness)

HIIT Online (Bevæg dig for livet - Fitness)

Find aktuelle kurser og uddannelser inden for koreografi