Vilkår og betingelser

Vilkår for kommunikation og samtykkeerklæring for 'Bevæg dig for livet' og projekter i 'Bevæg dig for livet'.

Med dit ”ja tak” til at modtage information og tilbud vedrørende Bevæg dig for livet via mail og SMS fra organisationerne bag, accepterer du og giver samtykke til, at alle organisationerne bag 'Bevæg dig for livet' indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående betingelser. 

Se mere info omkring organisationerne bag.

Du skal være minimum 16 år for at tilmelde dig. Er du ikke 16 år, er det dine forældre, der skal tilmelde dig.

Vores brug af dine personoplysninger

Når du siger ja tak til at modtage information og tilbud vedrørende Bevæg dig for livet via mail og SMS fra organisationerne bag, behandler vi de informationer vi modtager fra dig – f.eks. dit navn, din mailadresse, dit mobiltelefonnummer og din postadresse, med det formål at kunne kontakte dig med relevant information og tilbud. Hvis du siger ja tak for et barn, vil de oplysninger om barnet, du oplyser os, blive behandlet på samme måde som dine oplysninger.

Organisationerne bag Bevæg dig for livet er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Vi vil kun videregive dine oplysninger til tredjemand, hvis det er nødvendigt for at udføre opgaver for os - for eksempel i forbindelse med trykning og forsendelse, og oplysningerne vil blive behandlet fortroligt og sikkert.

Hvilken information, tilbud og reklame siger du ja tak til?

Når du tilmelder dig, vil du modtage information, tilbud og reklamer om 'Bevæg dig for livet' relaterede arrangementer, herunder tilbud og information om deltagelse i de sports- og idrætsaktiviteter, -kurser og -uddannelser, som organisationerne bag 'Bevæg dig for livet' udbyder, samt kurser mv., som vi udbyder i samarbejde med vores til enhver tid værende samarbejdspartnere.

Bevæg dig for livet får løbende nye samarbejdspartnere. Her kan du se en liste over vores aktuelle samarbejdspartnere

Du vil modtage informationen og tilbud med jævne mellemrum via mail, SMS, brevpost samt målrettet annoncering på sociale medier til henholdsvis den mailadresse, det mobiltelefonnummer og den postadresse, som du har oplyst til os.

Hvordan afmelder eller retter du dine oplysninger?

Hvis du ønsker indsigt i de personoplysninger, vi har om dig, hvis du ønsker dine personoplysninger ændret eller slettet, og/eller du ønsker at framelde dig, så du ikke længere modtager henvendelser som beskrevet ovenfor, kan du sende en mail til info@bevægdigforlivet.dk eller afmelde via linket nederst i den mail, du har modtaget fra 'Bevæg dig for livet'.

Hvis du bliver bedt om at give oplysninger om dig selv af andre end organisationerne bag Bevæg dig for livet i forbindelse med at du tilmelder dig et arrangement hos en samarbejdspartner, vil det være den organisation, som spørger om oplysningerne, der er ansvarlig for de oplysninger, du giver til dem.

Royal Run

Se privatlivspolitik for Royal Run