Fitness

Få rådgivning og lån til opstart af fitnesscenter

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder rådgivning og lån til foreninger, der vil etablere et foreningsbaseret fitnesscenter, et udendørs fitnessanlæg eller nye holdaktiviteter.

Gratis rådgivning og mulighed for lån

Hvordan starter man et foreningsbaseret fitnesscenter? Skal man oprette en ny forening - og er der særlige krav til den? Hvordan skaffer man instruktører? Og hvad med finansieringen?

Der opstår mange spørgsmål, når man vil etablere et foreningsbaseret fitnesscenter. Hos Bevæg dig for livet – Fitness har vi mange års erfaring med rådgivning af foreninger om opstart af fitnesscentre, og foruden gratis rådgivning tilbyder vi også mulighed for at ansøge om lån i forbindelse med etableringen. Vi hjælper dig hele vejen - uanset om du som enkeltperson bare har fået en god idé og gerne vil have rådgivning om alt fra etablering af forening, vedtægter, bestyrelse, økonomi osv. Eller hvis I allerede er en etableret forening, som efterlyser sparring og eventuelt lån i forbindelse opstart og drift af fitnesscenter.

Så nemt er det

Rådgivning

Går I og overvejer at etablere et fitnesscenter, kan I få et afklarende rådgivningsforløb, hvor vi sammen med initiativtagere og eventuelle bestyrelsesmedlemmer/kommende instruktører holder 2-3 møder for at afdække mulighederne. Har I allerede besluttet jer, rådgiver vi jer gennem hele forløbet, og I kan også ansøge om lån.

Kontakt os og book rådgivning.

Lån

Hvis I ønsker at låne til etableringen, kan I ansøge om lån gennem Bevæg dig for livet – Fitness. Ansøgning om lån forudsætter et forudgående samarbejde mellem foreningen og Bevæg dig for livet – Fitness i form af et rådgivningsforløb. For at opnå et lån, er der en helt specifik kvalitetsramme, som foreningen skal indføre og leve op til. Rammen sikrer kvalitet i foreningen samt udstikker nogle helt klare retningslinjer for foreningsdannelse, medlemskab og tilbud til medlemmerne.

Hent vejledning om lån

Valg af udstyr

Foreningsbaserede fitnesscentre er forskellige bl.a. hvad angår størrelse og behov, derfor vil valg af udstyr heller ikke være det samme. Bevæg dig for livet – Fitness samarbejder med tre leverandører, som alle kender til foreningsbaserede fitnesscentre:

Medicsport A/S (Cybex, SportsArt og Life Fitness (cardioudstyr; Elevation og New Integrity og styrketræning; Insignia) )

Pedan A/S (Technogym)

Fitness Engros (Nautilus Inspiration, Nautilus Impact, Nautilus Instinct, Star Trac Cardio, Gym80 Sygnum, Gym80 Core, Inotec: Natural Line, Functional Line, Free Weight Line)

Samarbejdspartnerne er grundigt udvalgt ud fra følgende kriterier:

  • Referencer fra foreninger med foreningsbaserede fitnesscentre
  • Betydelige aktører på det danske fitnessmarked
  • Flere års anciennitet på markedet
  • Funktionelt kvalitetsudstyr
  • Økonomisk velkonsolideret

Både leverandører og fitnesskonsulenterne fra Bevæg dig for livet – Fitness kan vejlede om valg af fitnessudstyr.