Fitness

Skab mere aktivitet med udendørs fitness

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder rådgivning og lån til foreninger, der vil etablere et foreningsbaseret fitnesscenter, udendørs fitnessudstyr eller nye holdaktiviteter.

Gratis rådgivning og mulighed for lån til udendørs fitness

Hvad skal man være opmærksom på i forbindelse med etablering af et udendørs fitnessanlæg? Hvordan sikrer man, at det bliver brugt? Hvad med vedligeholdelse? Og hvordan skaffer vi finansiering?

Book et møde med en rådgiver i Bevæg dig for livet - Fitness og få afklaret de mange spørgsmål, der opstår i forbindelse med etablering af udendørs fitnessudstyr. Rådgiveren er med hele vejen og er med til at sikre, at I kommer godt igennem hele processen.

Kontakt os og hør mere

Vores rådgivning er gratis og uforpligtende og rådgiverne har erfaring fra opstart af fitnessaktiviteter over hele landet, så kontakt os endelig og hør mere.

Kontakt os og book rådgivning.

Hvis I ønsker at låne til etableringen, kan I ansøge om lån gennem Bevæg dig for livet - Fitness. Læs om betingelserne i lånevejledningen.

Hent vejledning om lån

Webinar

Tjek kalenderen, vi holder løbende webinarer, der giver inspiration og vigtig viden til opstart af udendørs fitness. 

Kalender

På webinaret kan du bl.a. blive klogere på:

  • Hvordan kan fitness bidrage til nye medlemmer i foreningen?
  • Få inspiration til forskellige typer fitnessaktiviteter, f.eks. foreningsbaseret fitnesscenter, udendørs fitness og holdfitness aktiviteter.
  • Inspiration fra foreninger
  • Eksempel på ansøgning, tidsplan og økonomi for etablering af fitness

Kom i gang pakker

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder flere Kom godt i gang pakker. Her kan du få materialer og rådgivning, der gør din forening i stand til at komme godt i gang med bl.a. udendørs fitness.

Du finder pakkerne lige her