Kano, Kajak og SUP

Webinar: Sådan kommer du godt igang med SUP

Kan du heller ikke vente til at foråret for alvor melder sin ankomst, så du kan komme ud at prøve dit nye padleboard? Eller måske har du overvejet at anskaffe dig et padleboard, men bare ikke rigtig fået gjort mere ved det?

Så kunne det være du skulle kigge forbi Bevæg dig for livet – Kano og Kajaks gratis webinar om, hvordan du kommer i gang med SUP. Webinaret starter torsdag den 22. april kl. 18.30.

På webinaret får du tips og tricks til udstyr, viden om hvordan man kommer op på boardet og tager de første tag, og så får du også svar på de spørgsmål du måtte brænde inde med. Webinaret er målrettet dig, der godt kunne tænke dig at komme igang med SUP. 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig helt op til arrangementets start lige her. Når du har tilmeldt dig modtager du en mail med et link til webinaret. 

Hvem er instruktørerne?
Line Antoft og Liselotte Bæk Theglev har tilsammen mere end 10 års erfaring med at undervise i SUP, og er derfor det perfekte makkerpar til at tage dig igennem dette webinar om, hvad du egentlig skal være opmærksom på, for at være bedst muligt klædt på til at komme i gang med SUP.

Men hvorfor er det egentlig du skal prøve SUP? Det skal du fordi SUP:

• Er meget tilgængeligt og kræver kun board, padel, leash, svømmesvest og så noget velegnet tøj.
• Er god træning for hele kroppen og samtidig forbedrer du din balance.
• Giver gode naturoplevelser og øger derfor dit mentale overskud.
• Forbedrer din kondition.
• Simpelthen bare er rigtig sjovt.
• … og meget meget mere.