Badminton

VoksenBadminton

Vil du gerne gå til badminton og få sjov og fleksibel træning – og måske mangler du en makker? Så har vi to forskellige træningstilbud til dig.

Få masser af smil på læben, mens du får trænet. Start til VoksenFjer eller FleksiFjer.

1. VoksenFjer

VoksenFjer er fællestræning for voksne, hvor en træner giver råd og vejledning til dit spil. Du får altså mulighed for at udvikle dit spil til hver træning, hvor der også er fokus på hygge og fællesskab

2. FleksiFjer

FleksiFjer er fællesspil for voksne. Her er ingen træner eller teknisk træning. En holdansvarlig står for at sammensætte kamprunderne, så alle får gode og jævnbyrdige kampe. Og så er hygge og fællesskab i højsædet.

Se, hvor du kan spille badminton for voksne

Få et overblik over de klubber, der tilbyder VoksenFjer eller FleksiFjer.

Mere om Voksen- og FleksiFjer:

Start til VoksenFjer

Start til VoksenFjer

Start til FleksiFjer

Start til FleksiFjer

Det kræver ikke meget at starte til badminton

Du skal faktisk bare have et par indendørs-sko og noget tøj, som du kan bevæge dig i.

Men hvad så med:

  1. UDSTYR: Har du din egen ketcher så tag også den med – ellers kan du låne en af badmintonklubben, indtil du bare må eje din egen. (En udmærket starterketcher kan du købe for 300-500 kr. i en sportsbutik.)

  2. FJERBOLDE: Klubben vil stå for fjerbolde, som du kan spille med (boldforbruget er som regel med i kontingentprisen)

  3. EN MAKKER: Du behøver ikke møde op med en makker på et fællestræningshold i badminton. Du vil blive taget godt imod og sammen med de andre deltagere opleve at blive fordelt ud på banerne.

  4. TRÆNINGSTID: Både Voksen- og FleksiFjer er fleksible tilbud. Der er en fast træningstid i ugen, men ikke nogen møde- eller afbudspligt. Du kommer og spiller de gange, du kan!  

  5. NIVEAU: Der er ikke krav til dit badmintonniveau for at være med – ej heller din fysiske form. Den holdansvarlige vil efter bedste evne tage hensyn til alle og sammensætte gode jævnbyrdige kampe.

    Det handler først og fremmest om, at man som deltager skal opleve sjov motion sammen med andre voksne.