Floorball

Bevæg dig for livet – Floorball har fokus på at styrke udbuddet af floorballaktiviteter og sprede glæden ved sporten. Flere skal løbe efter bolden, og med fem nye koncepter vil vi sammen med klubberne udvikle floorballsporten både på og uden for banen.

Bevæg dig for livet – Floorball har fokus på at styrke udbuddet af floorballaktiviteter og sprede glæden ved sporten. Flere skal løbe efter bolden, og med konceptet MotionsFloorball vil vi sammen med klubberne udvikle floorballsporten både på og uden for banen.

Målet med Bevæg dig for livet - Floorball i perioden 2018-20 er at vækste med 7.500 nye udøvere.

Det gør Bevæg dig for livet – Floorball

Floorballsporten er en lettilgængelig stavsport, der kan spilles hele livet. Både af voksne, seniorer, familier og teenagere. Bevæg dig for livet - Floorball sætter fokus på at skabe de bedste rammer for alle, så sporten er med til at dække de fysiske og sociale behov – uanset alder og livssituation.

For at nå vores mål med at udbrede floorballsporten skal det være nemt at blive en del af fællesskabet. Floorball er som sport let at lære - selv som senstarter. Derfor skal det også være let for nye foreninger at komme i gang. For at hjælpe foreningerne på vej, har vi udvikle konceptet MotionsFloorball, der henvender sig til nye såvel som etablerede klubber.

MotionsFloorball er et forskningsbaseret koncept med dokumenteret sundhedseffekt. Det er let at tilgå, da konceptet bygger på 3-mandsfloorball i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt.

Bevæg dig for livet – Floorball er et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden og bliver ledet af en styregruppe med repræsentanter fra DGI, DIF og forbundet Floorball Danmark.

Se samarbejdets projektansatte eller besøg Bevæg dig for livet – Floorball på Facebook!

Klubber og foreninger

For at vi sammen kan udvikle os, står vi klar til at hjælpe klubber og foreninger. Vi servicerer fra første fløjt, og som medlem af Floorball Danmark får klubberne adgang til gratis konsulentbistand året rundt - herunder klubservice og klubudvikling, turnerings- og stævneaktiviteter, uddannelsestilbud/undervisningsmateriale samt basis forsikringsdækning via Idrættens forsikringer, hvis uheldet er ude. Med vores startpakke kommer klubberne hurtigt og billigt i gang.

> KØB STARTPAKKE TIL KLUBBEN HER

Vi hjælper med at implementere MotionsFloorball, der passer til klubben eller foreningen, så den kan styrke tilbuddet til en bestemt målgruppe eller lave et nyt tilbud til nye medlemmer i foreningen.

Bevæg dig for livet - Floorball hjælper foreninger og klubber med:

  • Konsulenthjælp vedrørende udviklingsforløb for bestyrelsen
  • Udviklingsmidler, der sikrer planlægning, salg, implementering og opfølgning af udvalgte floorballkoncepter
  • Midler til udstyr, der er i tråd med klubbens visionssatsninger
  • Fribilletter til et antal pladser på træneruddannelse
  • Tilskud til stævner og events i tråd med klubbens visionssatsninger