Håndbold

Bevæg dig for livet - Håndbold har fokus på bold, glæde og fællesskab gennem fire indsatser.

Bevæg dig for livet - Håndbold giver foreninger med håndbold på programmet en række nye muligheder. Projektet fokuserer særligt på bold, glæde og fællesskab gennem disse indsatser:

Håndboldens Dag
Håndboldens Dag er en åbent hus-dag, hvor håndboldklubberne åbner dørene for alle. Familier vil være i centrum landet over til førsteudgaven af Håndboldens Dag lørdag den 5. januar 2019. Læs mere.

Five-a-side Håndbold
Five-a-side Håndbold er navnet på et spritnyt spil, som henvender sig til den store gruppe af tidligere håndboldspillere, der på grund af travlhed, småskader, lidt ekstra kilo på maven eller tilfældigheder ikke spiller mere. Læs mere.

Unge 16-19 år
Teenagere falder i stigende grad fra i håndboldklubberne. Den udvikling skal en særlig målrettet indsats hjælpe med til at standse. Det vil bl.a. ske gennem Five-a-side Håndbold, Håndboldfitness og andre tilbud skræddersyet til de unge. 

Håndboldfitness
Håndboldfitness har eksisteret i danske håndboldklubber siden 2012 med stor succes. Det foregår på en lille bane og med en blød bold, hvor alle kan være med. Mange steder er boldspillet kombineret med øvelser, der forbedrer styrke og kondition. Læs mere.

Håndboldfitness udbydes også i en skræddersyet form til 60+-hold.

Bevæg dig for livet - Håndbold' er et samarbejde mellem DGI, DHF og DIF og er støttet af Nordea-fonden og Trygfonden.

Klubber og foreninger

Alle håndboldforeninger kan gøre brug af de mange tilbud i 'Bevæg dig for livet - Håndbold'.

Tag blot fat i din lokale DGI- eller DHF-konsulent.