Fitness

Glæde over gradvis genåbning for fitness

Myndighederne har fra 1. marts løftet forsamlingsloftet til 25 personer hvad angår udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, herunder gymnastik og fitness. Det betyder at vi så småt kan begynde at samles og træne igen, i mindre grupper.

Fra mandag den 1. marts kan vi igen dyrke udendørs fitness. Myndighederne har løftet forsamlingsloftet til 25 personer hvad angår udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi, herunder gymnastik og fitness. Det betyder at vi så småt kan begynde at samles og træne igen, i mindre grupper. Det er startskuddet til så småt at få sat gang i foreningens aktiviteter og fællesskab igen.

GymDanmarks formand Anders Jacobsen glæder sig over åbningen.

"Jeg er naturligvis glad for at dele af Danmark og en del af idrætslivet ser ud til at kunne åbne. Vi har brug for vores idrætsfællesskaber. Når det så er sagt, så er jeg dog noget forundret og måske i virkeligheden lidt trist over, at som det ser ud pt, at børns trivsel ikke bliver prioriteret højere i denne del af genåbning. Det er vigtigt at huske at det er indendørs at langt de fleste børn dyrker deres foreningsidræt", siger Anders Jacobsen.

Udendørs træning

Vi afventer i skrivende stund en formel udmelding fra kulturministeriet om kravene til udendørs træning (gruppering, afstand mv.). Følg med her, på dif.dk og dgi.dk.

Behov for inspiration til opstarten?

I vores "Kom godt i gang med... udendørs fitness"-pakke finder du inspiration til udendørs fitness og hvordan man bygger en time op.

Kom godt i gang med udendørs træning, læs mere her

 

Se også  pressemeddelelse fra DIF og pressemeddelelse fra DGI