Fitness

Retningslinjer for fitness

Retningslinjer for foreningslivet

Opdateret d. 27/2-2022

På et pressemøde den 26. januar meddelte regeringen, at alle coronarestriktioner bortfalder fra den 1. februar.

 

Opdateret d. 14/1-2022

Gældende restriktioner til og med den 31. januar

  • Krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller (dog ikke under idrætsudøvelsen).
  • Krav om brug af coronapas i træningscentre. Kravet gælder brugere, besøgende mv. Der skal mindst én gang i døgnet laves stikprøvekontrol i både bemandede og ubemandede træningscentre (både foreningsfitness og kommercielle)

Se også dif.dk/corona-alt-om-corona og Kulturministeriets hjemmeside

__

 D. 23/12-2021

 >>  Coronapas i træningscentre

På anbefaling fra Epidemikommissionen indfører regeringen krav om coronapas i træningscentre gældende fra 24. december 2021. Kravet gælder brugere, besøgende mv. Der skal mindst én gang i døgnet laves stikprøvekontrol i både bemandede og ubemandede træningscentre. Det er den samme stikprøvemodel, som blev udfaset i træningscentrene i september.

Kulturministeriet oplyser, at kravet både gælder for kommercielle trænings-/fitnesscentre og for foreningsfitness.

Kravet om coronapas gælder til og med den 15. januar 2022.

Indtil samme dato er der ligeledes krav om mundbind eller visir for alle over 12 år, når de opholder sig på en idrætsfacilitet, fx fitnesscentret, - dog ikke under idrætsudøvelsen. 

-----

D.21/12-2021

>> DGI og DIF har fra Kulturministeriet fået en præcisering vedrørende indendørs foreningsaktiviteter, herunder idræt i juleferien.

Opfordringen er fortsat ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter – herunder idrætsaktiviteter. Det er ifølge Kulturministeriet en opfordring, som kommer direkte fra Epidemikommissionen.

Kulturministeriet har udgivet en ny Q & A på baggrund af et sektorpartnerskabsmøde mandag, hvor bl.a. DGI og DIF deltog.
 
SE DEN HER

 -----

D. 17/12-2021

>>  Kulturministeriet anbefaler, at indendørs idrætsaktiviteter lukkes ned i juleferien frem til den 5. januar, hvor det hvor det er planen, at skolerne igen lukker op. Dette anbefaler DIF/DGI sine foreninger at følge

LÆS NYHED FRA KULTURMINISTERIET

Anbefalingen gælder alle foreningsaktiviteter, der udøves indendørs - og dermed anbefaler vi også, at alle indendørs fitnessaktiviteter lukkes.

Der er ikke et krav om nedlukning, men vi opfordrer vores foreninger til at følge myndighedernes anbefaling.

Anbefalingen om nedlukning gælder fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar.

Se mere:

Q&A om coronaarbejdet med DIF's formand

https://www.dif.dk/corona-alt-om-corona

https://www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/corona-hvad-anbefaler-dgi

Hold jer opdateret på Kulturministeriets Q & A